خب میرن پبش دبستانی که اینارو یاد بگیرن دیگه به بچه برچسب الکی نزن
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
از الان باهاشون تمرین کن اعداد و شعر بزار گوش بدن حفظ بشن
بگو مثلا خواهر من خاله تو میشه خواهر بابات عمه ات میشه
چه حیواناتی وحشی هستن چه حیواناتی اهلی هستند
سرعت ماشین کند تر هست یا دوچرخه؟بزن گوگل میاره بازم
خیلی سنجش سخت میگیره و زود رد میکنع
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
چون اعداد رو دیر یاد میگیرن کم هوشن؟؟؟؟پسر منم کوچیک بود من یاد میدادم گوش نمیداد معلم میگفت یا یکی دیگه مثلا خواهرم میگفت یا تلوزیون میدید کامل یاد میگرفت الان کلاس پنجمه هر سالم شاگرد اوله
منم دختر خالم سخت یاد گرفت اعداد باید خیلی تکرار و تمرین کنید
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿