2777
2789
عنوان

برداشت شما چیه

177 بازدید | 16 پست

پسرهمسایمون رفتارا و حرفا و نگاها عجیبی زیاد داشت الان خونشون فروختن میخوان برن

نمیدونم بازم میبینمش یا نه اما ذهن منم درگیر کرده راجب خودش ی جورایی دوستش دارم دورادور منم 

بیرون میرفتم میدیدمش اکثرا اما نمیدونم بازم میبینمش یا نه میترسم نبینمش هیچ وقت 

(شهرمون بگم ک کوچیکه ب نسبت) 

از رفتارا عجیب پسره مثلا یکیش رو میگم اما میخوام پاک کنم پیامم نره گوگل:

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکر کردن زیاد به ی آدمه باعث این میشه مغز هورمون‌ عشق ترشح کنه بهش زیاد فکر نکن اگرم بخوادت و قسمت ب ...

درسته 

اما تنها چیزی ک رو مخمه اینه ک بازم میبینمش یعنی یا نه

کسی تمایل و علاقه واقعی و جدی داشته باشه پا پیش می‌ذاره و نمی‌ذاره فرصت از دست بپره

کسی که تو همش باید نیتش رو حدس بزنی و بخوای از لابه لای رفتاراش نشونه پیدا بکنی بیشتر نشون میده اونقدرها که فکر می‌کنی علاقش جدی نیست یا اصلاً کلاً علاقه‌ای در کار نیست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اخه ی جوریه انگار خجالت میکشه کلا مارو هم میبینه ی جوری میشه

تا الان باید درمیون میزاشت دیگه اگرم نزاشت یعنی شجاعتش رو نداشته و به خجالتش ادامه داده 

شايدم زیاد بهش فکر کردی و روش زوم شدی همچین سو تفاهمی برات به وجود اومد عزیزم

باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🖤🕊

کسی تمایل و علاقه واقعی و جدی داشته باشه پا پیش می‌ذاره و نمی‌ذاره فرصت از دست بپرهکسی که تو همش بای ...

درسته اما رفتاراش جوری ک مامان و بابامم از اول بهش شک کرده بودن ب کاراش 

اخه برداشت اشتباه از طرف من بقیه چی؟ 

کلا ی جور خاصی میشه مارو هم میبینه انگار هول مبشه خجالت میکشه درحالی ک با بقیه اصلا اینطوری نیست خیلی عادی

درسته اما رفتاراش جوری ک مامان و بابامم از اول بهش شک کرده بودن ب کاراش اخه برداشت اشتباه از طرف من ...

پس باید بزاری با این حساب گذر زمان نیتش رو نشون بده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خب اخه اونم ۲۴ سالشه ی سری ب مامانم گفته بود‌بابام برام ۳۰ سالگی گفته زن میگیره و فلان

بازم باید حداقل یه صحبتی با خودت میکرد تا در یه حدی در ارتباط باشین باهم

بازم باید حداقل یه صحبتی با خودت میکرد تا در یه حدی در ارتباط باشین باهم

اخه من از اون دخترا نیستم ک اهل دوست پسر باشم و اینا🤦🏻‍♀️ اونم میدونه من اینطوری نیستم خانوادم اینطوری نیستن بعد ی اشنایی دوری با بابام داره باباش سر حساب این شاید نمیخواد خودشو خراب کنه 

اخه من از اون دخترا نیستم ک اهل دوست پسر باشم و اینا🤦🏻‍♀️ اونم میدونه من اینطوری نیستم خانوادم این ...

درسته شايدم شرایط ایجاب نکرد

درسته شايدم شرایط ایجاب نکرد

شاید بعد کلا من میبینمش زیاد رو نمیدم به بنده خدا😂😂 نگاهم میکنه مثلا زل میزنه منم نگاهش میکنم میفهمه متوجه نگاهش میشم سرش میندازه پایین