2777
2789
عنوان

شوهرم امروز خیلی حرصمودرآورد

279 بازدید | 15 پست

اول اینو بگم که من و شوهرم مدتی از هم جدا زندگی کردیم الانم هنوز جدا زندگی میکنیم یه مدت قهر بودیم مجددا آشتی کردیم فعلا برنگشتم خونه خودم و جداییم دوباره ارتباط گرفتیم که ببینیم چقدر تغییرات مثبت کردیم امروز شوهرم یه آزمونی داشت به من گفت تا ساعت یازده و نیم تموم میشه منم گفتم تنظیم میکنم همون ساعت میام اون نزدیکا که بعدش همو ببینیم گفت باشه من رسیدم سر قرار خبری ازش نبود هر چی زنگ هر چی اس دیدم جواب نمیده یک ساعت تو گرما اونجا نشستم تا ساعت دوازده و نیم دیگه خسته شدم برگشتم سوار تاکسی شدم همین که تاکسی راه افتاد دیدم زنگ زده میگه من گوشیمو نبرده بودم چون فکر کردم تحویل نمیگیرن! در حالیکه تو همه آزمونا هم گوشی هم کیف تحویل میگیرن بعد میگه گوشی رو کلا نبردم اگه میزاشتم تو ماشین خطرناک بود! اصلا یه بهانه های چرت و پرت منم تلفنو روش قطع کردم و اومدم خونه چون به نظرم داشت چرت و پرت میگفت و الکی منو سرکار گداشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه باکلاسید شماها 

جدا زندگی میکنید بعد رابطه میگیرید قبل رفتن تو یه خونه بعد میرید سر قرار 

تو شهر ما زن قهر میکنه میره خونه باباش مرد با کتک نیاد دنبالش یا طلاق میگیرن بعد با ماشین از روش رد میشه 

من خودم گلم کود بیارین

میگیم که برفرض گوشی مهم نیست

وقتی آقای غیرمحترم ۱۱نیم قول دادی باید ۱۱نیم بری سر قرار چه ربطی به گوشی نبردن داشت

چقدر از این آدمای بدقول و بی نظم و اینکه کاراشون سر موقعه انجام نمیدن بدم میاد😐😬

چه باکلاسید شماها جدا زندگی میکنید بعد رابطه میگیرید قبل رفتن تو یه خونه بعد میرید سر قرار تو شهر ما ...

نه منم شبیه استارتر مدل قرهنگ زندگیم،تازه الان که برگشتم پشیمونم باید جدا میشدم

قبل رفتن می‌توانسته پیام بده که گوشی نداره . مردا همینن آدم بشو نیستن

اصلا لزومی نداشت که نبره . با خودش میبرد اونجا تحویل میداد دوباره میومد تحویل میگرفت کاری نداشت که

نه منم شبیه استارتر مدل قرهنگ زندگیم،تازه الان که برگشتم پشیمونم باید جدا میشدم

واقعا پشیمونی ؟ 

منم میترسم برگردم پشیمون بشم البته واقعا از خونه بابام عاصی شدم چون خیلی سرکوفتم میزنن 

بنظر من کارت زیاد جالب نبود که بدون ماشین تا یه جایی نزدیک محل آزمون رفتی و..‌.میذاشتی خودش بیاد دنب ...

میخواستم که در وقتمون صرفه جویی کنم ولی درست میگی نباید میرفتم