اول اینو بگم که من و شوهرم مدتی از هم جدا زندگی کردیم الانم هنوز جدا زندگی میکنیم یه مدت قهر بودیم مجددا آشتی کردیم فعلا برنگشتم خونه خودم و جداییم دوباره ارتباط گرفتیم که ببینیم چقدر تغییرات مثبت کردیم امروز شوهرم یه آزمونی داشت به من گفت تا ساعت یازده و نیم تموم میشه منم گفتم تنظیم میکنم همون ساعت میام اون نزدیکا که بعدش همو ببینیم گفت باشه من رسیدم سر قرار خبری ازش نبود هر چی زنگ هر چی اس دیدم جواب نمیده یک ساعت تو گرما اونجا نشستم تا ساعت دوازده و نیم دیگه خسته شدم برگشتم سوار تاکسی شدم همین که تاکسی راه افتاد دیدم زنگ زده میگه من گوشیمو نبرده بودم چون فکر کردم تحویل نمیگیرن! در حالیکه تو همه آزمونا هم گوشی هم کیف تحویل میگیرن بعد میگه گوشی رو کلا نبردم اگه میزاشتم تو ماشین خطرناک بود! اصلا یه بهانه های چرت و پرت منم تلفنو روش قطع کردم و اومدم خونه چون به نظرم داشت چرت و پرت میگفت و الکی منو سرکار گداشت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظر من کارت زیاد جالب نبود که بدون ماشین تا یه جایی نزدیک محل آزمون رفتی و...میذاشتی خودش بیاد دنبالت یه جایی نزدیک خونت،کلا خودت رو تو زحمت ننداز هیچ موقع