2777
2789
خیلی اداییم دیگ شورشو دروردمه الان اومد تاپیک زدم ک جدیدتر و بیشتر یاد بگیرم 🤣🤣 ولی خب اطرافیان من ...

خیلی از این رفتارهای ادایی والا بیشتر لوس و بی مزه است 

خدایی خودتون رو مسخره نکنید 

مثل یک خانومی از اطرافیان بود نیخواست با ناز حرف بزنه اسم شوهرش رو میکشید باعث خنده شده بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبیش اینجاست که زنای با اعتمادبنفس تند راه میرن من اگه فس فسو راه برم حالم بد میشه تند مه راه برم ...

دقیقاااااااا. سرمو بالا میگیرم با اعتماد به نفس و محکم میرم جلو 

پزشک کوچولو🩺📚

آروم شمرده و با صدای آروم صحبت کردن .این جور زن ها از زن هایی مثل من که لات هستن و داد می‌زنن صد یک جلو هستن .حالا هر چی آپشن های دیگه باشه ولی این نباشه اصلا به چشم نمیاد و برعکس این جور حرف زدن خیلی عیب های یه  زن  هم می  پوشونه

همیشه بوی خوب و ملایم بده (لوسیون بدن و مام و بادی اسپلش شاین دار بعد حموم بزن) موهات همیشه مرتب باش ...

عالی 

واقعا همینها مهم‌ترینه 

بعضی خانمها میان الکی خودشونو لوس میکنند بیشتر خنده دار میشن 

اصلا خود کلمه ادایی خنده داره

اگ میخوای پسرا ازت فرار کنن  تعارف نکن تا راهکارای  خودمو بگم بهت😂🤣

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

قاطی میکنی اینا رو 🤔

نه اول آرایش مرطوب کننده زیاد بزن کرم پودرو با هایلایتر مایع قاطی کن بزن و غیر از زیر چشم جای دیگه رو پودر فیکس نزن دوباره هایلایتر خشک بزن

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

سکوتمو خیلی دوست دارمولی توی خیابون خیلی تند راه میرم اصلا آروم نمیتونم ولی خودم خوشم میاد از تند را ...

منم تند حرکت کزدن رو دوست دارم 

خانم‌هایی که خیلی آروم هستن شل و وارفته به نظرم میان 

خیلی از این رفتارهای ادایی والا بیشتر لوس و بی مزه است خدایی خودتون رو مسخره نکنید مثل یک خانومی از ...

ذاتا اینجوری ام واقعا 

اصن نمیتونم معمولی باشم 

انگار این ادعاها جزئی وجودمع 

هیجا و هیچکسی هم یاد نگرفتم با اینکه خانوادم بقیه معمولی ان، ولی من از بچگی کلی کرشمه داشتم