2777
2789
عنوان

بابام

52 بازدید | 3 پست

بابام یه آدمی هستش که فکر میکنه همه چیز رو میدونه. کافیه یه نفری بهش یه مشاوره بده یا راهنماییش کنه، عصبانی میشه و اون طرف رو تا میتونه تحقیر و بهش ناسزا میگه. به خدا دیگه خسته شدم. به قول مامانم همش میگه با این پدر، کی جرئت میکنه بیاد خواستگاری تو و خواهرت؟ زندگی من و مامانم و خواهرم رو نابود کرده. یه ازدواج اشتباه، فقط یه فرد رو نابود نمیکنه، یه خانواده رو نابود میکنه. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
کپی بابای منهفقط ارزو میکنیم بمیره😑

من هیچ وقت آرزوی مرگش رو نمی کنم، فقط میگم خدایا میشه ازدواج کنم از این جهنم بیام بیرون. ولی بابام رو می بینم متوجه میشم همین آدم بزرگترین مانع برای ازدواجمه

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هیچ وقت آرزوی مرگش رو نمی کنم، فقط میگم خدایا میشه ازدواج کنم از این جهنم بیام بیرون. ولی بابام ر ...

فقط هر کی اومد واسه رفتن فقط ازدواج نکن

من ک بابامو میبینم حالم از همه مردا بهم میخوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز