2777
2789
عنوان

خانما میشه بیایدکمکم کنید😥

50 بازدید | 3 پست

دوستای گلم بنظر شما کسی ک جدا شده دنیاش 180 درجه با دنیای خانوادش تفاوت داره هیچ وجه مشترکی باهاشون نداره با خاهرش همیشه قهرن با مادرش عقایدشون کاملا فرق داره دوتا کلمه حرف ک میزنن دعواشون میشه سبک زندگیاشون باهم کلن فرق داره . تو یه طبقه از خونه پدرش تنها زندگی میکنه. باهاشون ک میره بیرون تفریح اصلا بهش خوش نمیگذره. حتی تفریحگاهاشون باهم فرق داره فقط خرج خوردو خوراکشو خانواده میده بقیه خرجا با خودشه خلاصه ک هیچ رقمه کسی باهاش پایه نیس حق داره دوست مرد داشته باشه? شما این حق رو بهش میدین ? بنظرتون اگه خونشو جدا کنه اوضاش بهتر نمیشه? درکل شما بهش چه راه کاری میدین تروخدا خواهرانه کمکم کنید خدا خیرتون بده

خدای من بزرگترین عشقه🤗

تا وقتی کنار خانواده ای و اونا خرجتون رو میدن باید مطابق رفتار و فرهنگ اونا باشید ، اما اگر جدا شدین میتونید هر گونه که دوست داری رفتار کنی و با هر کسی که دوست داری بری توی رابطه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

تا وقتی کنار خانواده ای و اونا خرجتون رو میدن باید مطابق رفتار و فرهنگ اونا باشید ، اما اگر جدا شدین ...

خب بقیه مخارجمو چ کنم? کسی کمکم نمیکنه.

خدای من بزرگترین عشقه🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بقیه مخارجمو چ کنم? کسی کمکم نمیکنه.

سرکار میری؟ 

خب نمیدونم دیگه یا باید خانوادت تامین کنه یا نمیشه خودت ، توقع از کی داری؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱