2777
2789
عنوان

مث قبل شاد نیستم راه حل بدین ممنون

188 بازدید | 30 پست

اوایل خیلی شاد وآرزوهای قشنگ داشتم توطبیعت ذوق میکردم .الان نه با شوهرم خوبم نه با اطرافیان میتونم ارتباط خوب بگیرم  وزود رنج شدم.دیگران حالمو بدتر میکنن میخام ارتباطمو باهاشون کم کنم.شما راه حل دارین از افسردگی دربیام؟ممنون میشم از تجربتون بگین

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم به خاطر اینه از جایی به بعد خودت رو ترک کردی و از خودت دور شدی دلتنگی برای خود هست این حا ...

ممنون عزیزم .اون موقه مجرد بودم الان متاهلم.شوهرم آدم خوبیه ولی تفریحش با دوستاشه .اگه شاید باهم بودیم یسری از مشکلاتم حل میشد 

من این چند وقت واقعا دیونه شدم

احساس میکنم مادرامون از ما شادتر بودن تو این سن.ماها کم آوردیم

ممنون عزیزم .اون موقه مجرد بودم الان متاهلم.شوهرم آدم خوبیه ولی تفریحش با دوستاشه .اگه شاید باهم بود ...

آره ولی اینم بدون که به عنوان یک زن ۹۰ درصد اوقات درمان حالت دست خودته 

هر چقدر که شوهرت می‌ره سمت دوستاش تو برو سمت خودت 

شب که رفت بیرون با دوستاش تو بشین فیلم مورد علاقه ی خودتو ببین 

فرداش که رفت بشین به دست و پات لاک بزن 

باور کن وقتی نشون بدی حتی اگه اون هم نباشه تو حالت خوبه و عشق و توجه به خودت میدی اون هم حساب کار میاد دستش 

اینطور موقع ها نباید به مرد التماس و شکایت کرد 

بلکه باید با بهتر شدن و خوشکل تر شدن ترسوندش 

مثلا یهو وسط روز آماده بشی بری بیرون چند تا قلم بخری واسه خونه و وقتی برگشتی سرحال تر هم باشی

اگه گفت چی توام با زرنگی و سیاست میگی هیچی بیرون هوا خوب و ... و ترس بنداز تو دلش. 

حسودی نه ها نه که بگی مثلا با یکی دیگه هستم و ... 

بلکه بترسونی و نشون بدید که بدون اون هم میتونی خوب باشی 

آره ولی اینم بدون که به عنوان یک زن ۹۰ درصد اوقات درمان حالت دست خودته هر چقدر که شوهرت می‌ره سمت دو ...

اهوم .آره درسته من واقعا همیشه آویزون شوهرمم

عزیزم 🥺🥺بدون که تنها نیستی

چرا اینجوری شدیم.الان دارم با مامانم در این مورد حرف میزنم میگه ما بدبختی زیاد داشتیم ولی از شما شاد تر بودیم

چرا اینجوری شدیم.الان دارم با مامانم در این مورد حرف میزنم میگه ما بدبختی زیاد داشتیم ولی از شما شاد ...

ما هزار تا چیز دست به دست هم داده که اکثرا بی حال و خسته و افسرده باشیم 

ولی خب نباید هم وایستاد و کاری نکرد 

فقط خودمون بدتر میشیم 

من شوهر ندارم اما دوست پسر دارم تا خودش پیام نده پیام نمیدم تا زنگ نزنه زنگ نمی‌زنم اصلااااا

آفرین این خوبه منم باید اینکارو بکنم آویزونش نباشم

2790
2778
2791
2779
2792