2777
2789

همونجوری که دو تا از دوستام رو در عرض صمیمی شدن از دست دادم

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خیلی سختهه

اره مخصوصا اگه خداحافظی تون تلخ باشه یا بره با یکی دیگه

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

مخصوصا اگه خداحافظی نکنه کلا:)

خداحافظی نکنه ینی رفته وای اگه با دعوا بره :) 

عزیزم چند تا توصیه می کنم چون با اونا تونستم فراموشش کنم 

اون ارزش تورو نداشت 

زندگی خودشو خراب کرد 

جاشو داد به بهترش

شخصیتش پایین بوده 

اون کی هست در مقابل عشق واقعی من 

بهتر که رفت 

هیچ وقت نگرانش نباش اون حتی دیگه ارزش فکر تو رو هم نداره

مرسی عزیزم حرفات خیلی آرومم کرد❤️

قربونت بشم موفق باشی 😘