2777
2789

من 23 سالم هست بعضی ها فکر میکنم هنوز بچه هستم بعضی وقت ندونسته یه حرف های میزنم یه خورده بچگانه شاید باشه و بعضی جاها نه همیشه جدی گرفته نمیشم مورد توجه قرار نمیگیرم چرا اینجوری هست هرچی دنبال دلیل میگردم پیدا نمی‌کنم رشد شخصیتی  نکردم اونجوری که باید باشه یا هم کنترل احساسات ندارم میشه راهنمایی  کنید تو رو خدا خیلی خیلی ضربه خوردم سر این ماجرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون وقتی ادم ی خورده ک سنش میره بالا ب هر حرفی نباید بخنده یکم جدی باشه تا بقیه ام متوجه این تغییرت باشن

و یکم عاقلانه تر فکرکن و تصمیم بگیر و حرف بزن

از سره احساسات صحبت نکن

منم ی مدت مثل تو بودم برای این ک دل کسیو‌نشکنم یا مهربونیم نشون بدم همش لبخند میزدم و اینو بقیه ضعفت میدونن

هنوزم لبخند میزنم ولی ب جاش

خوبه که اینقدر منطقی متوجه هستی   به رفتار باقی آدمها دقت کن  بیشتر گوش بده و نگاه کن تا اینکه حرف بزنی    فیلم ببین    سریالهای خانوادگی   فیلمهای قدیم سامورایی ژاپنی رو حتما ببین  تو اون فیلمها صورت بی روج و محکم و چشمهای بی روح رو خوب میتونی درک کنی     موقع حرف زدن هنر پیشه ها روی صورتشون نگاهشون و مدل ادای کلمات تمرکز کن   نگاه بی روح و جدی و محکم     منم دیر بزرگ شدم  خیلی ها همینطور هستن  اما وقتی بزرگ میشن از همه بزرگتر میشن   ی روز به خودم آمدم دیدم از همه بزرگتر و کاملتر شدم اونقدر که بقیه در هر سنی حوصلمو سر میبرن