2777
2789
عنوان

خداوند

116 بازدید | 9 پست

سلام ، از نظر من خداوند همون هوش کیهانی هست که در در کل کائنات و همچنین زندگی ما حضور داره، ما هم بخشی از این هوش و آگاهی هستیم ،این عقیده من شاید قابل تایید یا رد باشه اما بعد از مدت ها تحقیق و تفکر به این نتیجه رسیدم، و از اونجایی که مسلمان هستم با این عقیده خداوند رو عبادت میکنم، می‌خوام شما هم بگین که خدارو چجور موجودی می‌بینید و چه عقیده ای نسبت بهش دارید، بدون تعصب و بدون بی احترامی به عقیده همدیگه، سپاس از همگی...

کاری ندارم به چیستی و ماهیتش 

عشقه عشق 

...

به قول استاد شجاعی جفت و یار و همدم واقعیمون خداست 

اله یعنی همدم 

(فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری ندارم به چیستی و ماهیتش عشقه عشق ...به قول استاد شجاعی جفت و یار و همدم واقعیمون خداست اله یعنی ...

مدت ها بود عبادت و خدا برام مبهم بود ، رفتم سمت پیدا کردنش ، 

منم نظریه ی فیلسوف هلندی اسپینوزا رو نزدیکتر به واقعیت میدونم در مورد خدا

خیلی ها پیرو این عقیده هستن ،. اما من خودم به شخصه از عقیده خاصی پیروی نکردم، خودم رفتم پیداش کنم، نتیجه ش این شد که خداوند هوش کیهانی هست،

مدت ها بود عبادت و خدا برام مبهم بود ، رفتم سمت پیدا کردنش ،

موفق و پایدار باشین در این راه

(فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

من اطلاعات آنچنانی از هوش کیهانی و اینا ندارم ولی معتقدم خداوند قدرتیست که مالک و حاکم بر همهُ هستیه ، آگاه به همه چیزه و در همه جا حاضر و ناظر هست و بسیار هوشمنده ❤

یجورائی همونیه که شما میگین👌

من اطلاعات آنچنانی از هوش کیهانی و اینا ندارم ولی معتقدم خداوند قدرتیست که مالک و حاکم بر همهُ هستیه ...

عقیدتون محترمه، به نظر من هرکسی دید و اعتقادی در مورد خداوند داره ،

چراغِ دل:

رادیو آواز می‌خواند و سخنرانی پخش می‌کند.حتی اَسامی هنرمندان را نیز اعلام می‌کند، اما کسی درون رادیو نیست..وجود ما نیز چیزی شبیه همین است. این‌طور به نظر می‌رسد که بدن راه می‌رود و صحبت می‌کند و کارهای زیادی انجام می‌دهد، اما در حقیقت هیچ شخصی درون این بدن وجود ندارد... همه‌چیز خداست و فقط اوست که هست....

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ..

بگو: حقیقت این است که تنها خدا وجود دارد...

کانال تلگرام : cheraghdell@