دختربهار_۲۰ مدیر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 894 عنوان خانوما یه راهنمایی بدین | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 37 پست من جدیدا خیلی نصف شبا و دم صبح حالت تهوع میگیرم تو خواب واقعا اذیتم میکنه به نظرتون از چیه؟ ۴ روزه مریض هم شدم بیشتر اذیتم میکنه 1404/01/22 | 04:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختربهار_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 894 البته ویروس جدیدا میگن به گوارش هم میزنه اخه شوهرمم مریض شد ولی همچین مشکلی نداره
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 8931 البته قبل از خوردنه دارو یه تست بزنین البته تست میگن باید از تاریخ پریود یگذره اما یکی دونفر شنیدم پنج روز قبلش تست زدن نشون داده
دختربهار_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 894 دوقاشق غذاخوری نعناع تو دولیوان اب بجوشونید یه لیوان که موند صاف کنین با یکی دوقاشق رب انار قاطی کنی ... مرسی دستت دردنکنه امتحان میکنم
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 8931 نه تا حالا که نداشتم ۲۳ سالمه همش یعنی ممکنه تو این سن؟ پند شب پیش سوپ خوردم اون شب هم اینجوری شدم اگه ویروس نباشه و باردارم نیستین شاید چربی خون باشه چون منم گاهی چیزای چرب بخورم یا پرخوری کنم حالت تهوع و گاهی هم گلاب به روتون بالا میارم
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 8931 اخه شوهرمم مریض شد ولی همچین مشکلی نداره ممکنه علائم هرکسی فرق کنه
دختربهار_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 894 البته قبل از خوردنه دارو یه تست بزنین البته تست میگن باید از تاریخ پریود یگذره اما یکی دونفر شنیدم پ ... من دخترم یک سال و چهارماهشه اگه باردار باشم که فقط خدا باید به فریادم برسه... الان که دارم تایپ میکنم گیج گاهم سمت چپ سرم تیر میکشه
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 8931 نه تا حالا که نداشتم ۲۳ سالمه همش یعنی ممکنه تو این سن؟ پند شب پیش سوپ خوردم اون شب هم اینجوری شدم متاسفانه چربی خون دیگه پیر و جوان و بچه نمیشناسه بچه مدرسه ای چربی خون قندخون و.....
دختربهار_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 894 اگه ویروس نباشه و باردارم نیستین شاید چربی خون باشه چون منم گاهی چیزای چرب بخورم یا پرخوری کنم حالت ... من اصلا معده حساسی ندارم یه چیزای خاص بهم نمیسازه ولی تا حالا مشکل دیگه ای نداشتم والا دارم میترسم باردار باشم 😟
دختربهار_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 894 متاسفانه چربی خون دیگه پیر و جوان و بچه نمیشناسه بچه مدرسه ای چربی خون قندخون و..... وای چه بد
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 8931 من دخترم یک سال و چهارماهشه اگه باردار باشم که فقط خدا باید به فریادم برسه... الان که دارم تایپ میکن ... یکی از علائم چربی خون درد پشت سرسوزن سوزن شدن بدنسوزش کف پاحالت تهوع یا حتی استفراغ
دختربهار_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 894 ممکنه علائم هرکسی فرق کنه درسته اول دخترم مریض شد بعد من بعد شوهرم دخترم همش آبریزش بینی داشت من نه الان دخترم رو به بهبودی هستش شوهرم مریض نشده خوب شد من هنوز مثل روز اول حتی صدامم در نمیاد و نفس تنگی میگیرم یهو قفسه سینه ام سنگین میشه
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 8931 من اصلا معده حساسی ندارم یه چیزای خاص بهم نمیسازه ولی تا حالا مشکل دیگه ای نداشتم والا دارم میترسم ... اگه باردار بودین که خبر بدین تبریک بگیم خخخخ
دختربهار_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 894 یکی از علائم چربی خون درد پشت سرسوزن سوزن شدن بدنسوزش کف پاحالت تهوع یا حتی استفراغ اخری رو فقط تجربه کردم فعلا 😞
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 8931 درسته اول دخترم مریض شد بعد من بعد شوهرم دخترم همش آبریزش بینی داشت من نه الان دخترم رو به بهبودی هس ... ممکنه بخاطر معده تون باشهمشکلات قلبی بیشتر موقع راه رفتن اذیت میکنه مشکلات معده حتی درحالت نشسته و درازکش هم اذیت میکنه