ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
من اصلا نمیتونم خودمو مجبور کنم باعشوه و لوندی صحبت کنم اونم قرارای اول تا صمیمی نشم نه میتونم دست بدم و بغل کنم حتی با دخترا نه میتونم لوندی کنم نه بهش دست بزنم کلا سینگل قراره بمونم فکر کنم🗿
بستگی داره .اگه حواسم باشه خشک و جدی .ولی حواسم نبوده به آقا فروشنده چشمک هم زدم 😓یعنی یهو شد .گفت همین کفش .با چشمک و خنده گفتم آره از فرط هیجان کفش 🤒بعدشم شوهرم گیر داد همین کفش رو بگیر دیگه منم همه اش می خواستم فرار کنم تا آخر مجبور شدم بمونم 😵💫یه دفعه دیگه ام یکی آدرس خواست تو خیابون تو حال خودم بودم با چنان صدایی جوابش دادم بعدش خودم عصبی شدم چرا صدام کلفت و محکم نکردم