2789
عنوان

بوی خیانت

203 بازدید | 7 پست

متاسفانه من خودم خیانت دیدم و دیدم یکم بد شده و انگار بوی خیانتو از چندصدمتری میفهمم. تولد دختر دوستم بود رفتم خونش شوهرش اصلا با ماها راحت نیست و قراربود خیلی زود چندتا عکس بگیره و بره. و کلا شوهرش اکثر تایما بیرون و سرکاره خیلی اهل خونه موندن نیست. اونجا ی خانم جدید دیدم ک دخترخاله دوستم بود. رفتاراش خیلی مشکوک بود نمیدونم چرا همش حس میکردم داره عشوه خرکی میره برا شوهر دوستم. من با دخترم سرگرم شدم ی لحظه نگاه کردم دیدم نشسته کنار شوهر دوستم یقش هم کامل باز بود و بیشتر از نصف سینه ش مشخص بود. شوهر دوستمم برخلاف همیشه خیلی دیر رفت. وقتی شوهر دوستم خاست بره بیرون ک ماشینشو ببره. دخترخاله دوستمم سریع رفت پایین گفت میخام حسین که ماشینو برمیداره از پارکینگ من ماشینمو بزنم جاش بیرون نمونه. بعد از دوستم پرسیدم این دخترخاله دوستمونو هنوز ندیدم‌گفت دوساله خونه پدرشه میخاد جدا بشه شوهرش بددله و بهش گیر میده. نمیدونم چون خیانت دیدم بدبین شدم. یا چون خیانت دیدم سریع متوجه این رفتارا میشم. امیدوارم واقعا اشتباه از من باشه چون دوستم خیلی خوشبخته و زندگیشو دوس داره. من خودم طعم تلخ خیانتو چشیدم الهی هیچ زنی نچشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودمم از کسی ضربه خوردم ک تو خونم راه دادم و نون و نمکم رو خورده بود. خیلی میترسم زندگی دوستم خرا ...

بنظرم حست درسته من همیشه اینجور حسام درست از آب درمیاد ما زنا شهودمون خوب کار میکنه

حالا شما اینطوری حس کردی چیزی نمیشه گفت در ابن حد میشه بهش گفت که حس خوبی از دختر خاله ت نگرفتم به ن ...

ولی در دنیای واقعی نمیشه چیزی گفت 

ممکنه حساس بشه و چیزی نباشه و  بدتر بشه 

ارتباطشون در اون لحظه در حد لاس زدن بوده ممکنه

بهش نگیا ی درصد اشتباه کرده باشی تمام ذهنشو بهم میریزی ،دخالت نکن عزیزم

ن عزیزم اصلا قصد دخالت ندارم. فقط یهو یاد ی سری اتفاقات تلخ زندگی خودم افتادم ناراحت شدم. گفتم یکم حرف بزنم سبک بشم