2777
2789

شهر ما اینطوریه که شما بهترین عروسی رو بگیرین بیشترین هزینه رو کنی بعدش در میان ی چیزی راجب عروسی میگن به تک تک جزئیات عروسی گیر میدن،مخصوصا عمه های خودم😂

و اصلا خوشم از عروسی نمیاد شهر ما هر عروسی کم کمش ۷۰۰ نفر و تالارها هم خیلی بزرگن ک خیلی هزینش میشه 

آخه چرا به خاطر یه شب مثلا دختر دختر عموی بابام که تو عمرم ندیدمش بیاد عروسیم بعد بره بگه عروسیش اصلا خوب نبود؟؟این چیزا رو با چشم خودم دیدم

بنظر من همون آرایشگاه و لباس عروس و عکاسی کافیه....

اون پولی که قراره برای عروسی خرج بشه کلی کار مفید میشه باهاش انجام داد

از شلوغی هم به شدت متنفرم 

کسی هست مثل من باشه؟

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه لباس پوشیدنیه مراسم رقصیدن شادی بعد ها پشیمون میشی حرف مردم چه اهمیتی داره اخع

نمیدونم واقعا ولی کلا از شلوغی خیلی بیزارم 

به خاطر همین ی مورد هم ک شده نمیگیرم

کاری ک دلت میخواد بکن منم عروسی نگرفتم، لباس و آرایش و عکس بعدم رستوران دوتا خانواده شام خوردیم اومدیم سر زندگیمون، ده سال گذشته برگردم عقب بازم همینکار میکنم، با اینکه اون زمان زیاد رسم نبود این مدلی، یعنی همه فک میکردن حتما مشکلی هست عروسی نگرفتن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
کاری ک دلت میخواد بکن منم عروسی نگرفتم، لباس و آرایش و عکس بعدم رستوران دوتا خانواده شام خوردیم اومد ...

دقیقا 

اصلا دوست ندارم عروسی بگیرم 

توی شهر ما کسی ‌که اعتبار داره باید حتما عروسی خوبی بچش بگیره و بزرگ 

مثلا بابای خودم بزرگ طایفه خودمون حساب میشه و همه اونو خوبه میدونن 

بابای نامزدمم بزرگ طایفه خودشونه🤦🏻‍♀️

مردم انتظار دارن ما ازدواج کردیم بهترین عروسی رو بگیریم 

ولی واقعا تنفر دارم از شلوغی و فرهنگ شهرمون