2777
2789
عنوان

پاره شدن مینیسک زانو

165 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من نزدیک به یکساله که وقتی زیاد راه میرم یا زیاد سرپا هستم به شدت تا چند روز زانوم درد میگیره جوریه که وقتی میخام خمش کنم درد میگیره یا اینکه وقتی زیاد پام خمه میخام بلندش کنم درد میگیره 

نمیدونم حس میکنم مینیسک زانوم آسیب دیده کسی هست که همچین مشکلی داشته باشه 

نمیدونم برم ام آر آی بدم یان اخه یکم هزینه ش زیاده 

بعد میترسممم بگه پاره شده باید عمل بشه چون واقعا می‌ترسم از عمل بعد اینکه بعد از عملم احتمالا باید بلند نشی اون وقت دیگه سخته برام برم سرویس بهداشتی و کارای شخصیمو انجام بدم

شوهر من در اثر زیاد روی پا نشستن ، مینیسک زانوش پاره شد . 

دکتر رفت گفت عمل نکنی بهتره ، چون با عمل باعث لنگ زدن پا موقع راه رفتن میشه. بهش ورزش خاصی داده انجام میده بهتره.

شما هم برودکتر ببین چی میگه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم یک ساله زانو دردم یه روز عقد داداشم بود زیاد اینور اونور رفتم شب که شد زانو هام به شدت درد گرفت که خم نمیتونستم بکنم و ابان یک ساله دکتر هم گفت ساییدهگی داره ۱۸ سالمه  زانو هام تق اق صدا میده 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

عزیزم منم یک ساله زانو دردم یه روز عقد داداشم بود زیاد اینور اونور رفتم شب که شد زانو هام به شدت درد ...

دقیقا منم خیلی تق تق میکنه وقتی میخام بلند شم باید اروم از جام بلند شم تا وقتی زانوم میخاد خم بشه درد نگیره

بشین رو صندلی، پات را صاف کن و آروم تا ده بشمار.روزی صد بار این نرمش را انجام بده، عالیه اگر مینیسک ...

مال من همه بند های استخوان هام  به تار مو بنده یکم فشار بیاد  مشکل پیدا میشه گردنم شونه هام بند پاهام بند دست همه در میکنه 

پام زیاد صاف باشه اگر بخوام خمش کنم خیلی درد می‌کنه باز

برو پیش،ی دکتر ارتوپد خوب.

تاکید می‌کنم دکتر خوب.

تو استخر راه رفتن هم عالیه‌.

هفته ای سه بار برو تو اب،  تو عمق کم آب فقط راه برو.

وقتی پامو خم و راست میکنم یه صداهایی داخلش میده تق تق گاهی وقتا میکنه ولی در کل وقتی میخام خم و راست ...

منم شما هر دوتا زانو هستی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز