2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی ی لحظه

146 بازدید | 11 پست

ی حاجت دارم که اگه بشه.... یا الهی و ان شالله که بشه 🥲🥺

بخاطرش سوره یس میخونم یعنی 40 روزه برداشتم و الان 21 امین هستم اگه خدا بخواد

اما از ماه رمضان تا الان نماز نخوندم متاسفانه، خیلی کاملا در نماز خوندن برخلاف علاقه قلبیم که خیلی دوست دارم

به نظرتون چله گرفتنم قبوله؟ و اینکه شما نتیجه ای دیدید؟ 

اولین باره تو عمرم دارم امتحان می کنم 

اونم واسه آرزوی خودم و افتخار پدر و مادرم شدن( موفقیت درکنکور امسال) 

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

ببین قبول هس ولی ارزشی اونقدرانداره گلم این چله شما پیش خداوند میدونی شما نمازبخونی قطعا خیلی برای خدا مهم تروارزنده ترهستش چله شماازصبح زود بخون خداخودش کمکت میکنه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین قبول هس ولی ارزشی اونقدرانداره گلم این چله شما پیش خداوند میدونی شما نمازبخونی قطعا خیلی برای خ ...

ان شالله شروع می کنم نماز خوندن رو 

مرسی که در تاپیکم شرکت کردید

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

عزیرم اصل رو رها کردی فرع روچسبیدیهردوباهم میدونم بعضی چله ها نمازت قضابشه بایددوباره شرووع کنی

بله متاسفانه، درست میگید 🥲

ای وای... چله یس هم اینطوریه؟ 

آخه 18 سالمه زیاد نمیدونم

درسته عزیزم چله شما ولی سعی کن نماز تو بخونی به نخوندنش عادت نکنی گه شیطان پیروز تو میشهو اگر صلاحته ...

چشم 

مرسی که پاسخگو بودید

بله متاسفانه، درست میگید 🥲ای وای... چله یس هم اینطوریه؟ آخه 18 سالمه زیاد نمیدونم

فدات بشم خداهرروز 3مرتبه مارودعوت میکنه باهاش صحبت کنیم و ازش بخوایم

توزمان خاص وباشرایط خاص و.... 

بعد از انجام اعمالی(آداب نماز) خدافرموده حاجتتو میدم

نمازبخون وبعدنمازت استغفارکن وحاجت بخواه

این چله ها طوری بزرگ شده انگار راه میان بره درصورتیکه باید راه اصلی که نماز هست باشه تاازطریق اون میان بر زد؟ 

اگه میهوای برای خدا خاص باشی وخدابرات خاص باشه نماز بخون اونم اول وقت

ندیده دوست دارم

فدات بشم خداهرروز 3مرتبه مارودعوت میکنه باهاش صحبت کنیم و ازش بخوایمتوزمان خاص وباشرایط خاص و.... بع ...

مرسییی بابت وقتی که گذاشتید و پیامتون 

چشم، دوباره نماز خوندن رو شروع می کنم

مشکل اینجاست که نمیخوام رابطه ام با خدا معامله ای بشه یعنی هرموقع امتحان درس مشکله نماز بخونم.... 

لطفا اگر می توانید واسم دعا کنید 🤍

تجربی هستم و همانطور که عرض کردم چند روز دیگه کنکور دارم 

دوست ندارم شرمنده پدر و مادرم بشم چون واسم خیلی زحمت کشیدن

مرسییی بابت وقتی که گذاشتید و پیامتون چشم، دوباره نماز خوندن رو شروع می کنممشکل اینجاست که نمیخوام ر ...

الهی بگردم دل پاک وصافتو

آغریو عبادت معامله نیست

دعا هم همینطور

اما این چله های درست ونادرست خیلی مد شده وطرف میگه اگه حاجت بگیرم فلان ووقتی بنابه مصلحت نمیشه اون. چیزی که میخواد کل دین وخدا و.... رومنکر میشه

خیلی عاقلی که خدارو فقط برای خودش میخوای

خیلی قدرشناسی مه بفکر پدر ومادرت هستی

عزیرم عادت کن دستبوس پذر ومادر وپابوس شون باشی بخصوص مادر ببین خداچطور زندگیتو متحول میکته

اکثر بزرگان عرفا وصلحا ودانشمندان و.... حتی خارجی رمز موفقیتشون احترام وکمک به مادر بوده 

شماهم برای ماهای نماز خون دعاکن که ازسرعادت باایمان نباشیم😔

الهی بگردم دل پاک وصافتوآغریو عبادت معامله نیستدعا هم همینطوراما این چله های درست ونادرست خیلی مد شد ...

ممنونم ازتون، لطف دارید 

چشم اگر قابل باشم، ان شالله بهترین ها واستون رقم بخوره