2777
2789
مطمئنی اونی ک گفتم همونه ک میشناسی ؟عجیبه ،چون دنیا انقد کوچیک نیست انگار

جوابو خودت میدونی !

ولی من فقط میدونم همه ی این بازی ها کار یک نفر بوده و هست ! با همکاری چند عدد عقده ای عین خودش! مهم نیس ! خیلی وقته فهمیدم لردی که ظاهرش و حرفاش چارمینگ و فریبندس در واقع گوز کو.نی بیش نبوده که گنده گوزی میکرده ! اگرنه واسه یک بچه شهرستانی ساده و بی پناه قلدر بازی در نمی اورد میرفت میفتاد جون چند تا آدم حسابی باسواد تا جوری برینن بش تا عمر داره ک.ونش بسوزه !

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جوابو خودت میدونی !ولی من فقط میدونم همه ی این بازی ها کار یک نفر بوده و هست ! با همکاری چند عدد عقد ...

نمیدونم واقعا اونقدرام بنظر نمیاد اینجوری باشه 

یه آدم عادیه دیگه مثل همه پسرای دیگه 

چون حرفات رو به صورت شفاف نمیگی ،انگار ک یه چیزی میگی و باید هزاران معنای دیگه خودم ازش بگیرم

خب فرق ذهن نابغه همینه دیگه !

چرا هری پاتر میتونست به زبان مارها صحبت کنه ؟!

چون حرفات رو به صورت شفاف نمیگی ،انگار ک یه چیزی میگی و باید هزاران معنای دیگه خودم ازش بگیرم

saint potter !

rare language spoken by a small number of wizards allowing them to communicate with snakes, the ability to speak Parseltongue was usually inherited with the majority of speakers descended directly from Salazar Slytherin.

. A notable exception to this rule was Harry Potter, whose ability came from his encounter with Voldemort as a young child. Parseltongue was associated with the Dark Arts and as a result many witches and wizards were suspicious of those with the talent - particularly as to non-speakers the language sounded like a series of snake-like hissing noises. Speakers were known as Parselmouths.

it's symbolic of course !خودت مفهومشو بکش بیرون 🙃

نمیدونم هرکی گ هست برام مهم نیستش ،از اوناییم ک یه مدت کوتاه به یه چیزی گیر سه. پیچ میدم ،بعد مدتی یهویی از ذهنم میره بیرون