2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم ولی درست حدس می‌زنی 🥲

کلا زندگی سخت نمیگیری

ولی انقدارم ک نشون میدی بی دغدعه نیستی

دوست نداری مسولیتی ب عهده بگیری میدونی چراااا

چون یا ب عهده نمیگیری اگه بکیری سعی میکنی ب بهترین شکل انجام بدی 

کما لگرای ب کم قانع نیستی چون سخت میشه بدست اوردن بهترینا کلا بیخیال میشی

از اوتای ک حوصله هیچ جیز ندارن ولی همه چی عمیقا درک میکنند

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
کلا زندگی سخت نمیگیریولی انقدارم ک نشون میدی بی دغدعه نیستیدوست نداری مسولیتی ب عهده بگیری میدونی چر ...

درسته. دقیقا 🤍🥲بیخیال نشون دارم میدم ولی خوددرگیری دارم 

میشه بگی اون فرد رو کی میبینمش ؟ از نزدیک هم ازم وظاهرم خوشش میاد ؟ تا کی باهمیم؟

هیچ عکسی رو پرفت نیست ادم هیچ حسی نمیگیره ازت 😂😂اینارم از رو اسم کاربریت حدس زدم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
کلا زندگی سخت نمیگیریولی انقدارم ک نشون میدی بی دغدعه نیستیدوست نداری مسولیتی ب عهده بگیری میدونی چر ...

چقد خوب فهمیدی خدایی  😂🤍از تراپیست بهتر بود 😂

درسته. دقیقا 🤍🥲بیخیال نشون دارم میدم ولی خوددرگیری دارم میشه بگی اون فرد رو کی میبینمش ؟ از نزدیک ...

چند سال میشناسیش حس خوب نسبت ب طرف ندارم انگار داره بازی میده .احتمالا دروغگم بهت زیاد گفته.

خودت حست قوی میدونی نقطه صعفاش ولی دلبسته شدی با قلبت جلو میری

هیچ عکسی رو پرفت نیست ادم هیچ حسی نمیگیره ازت 😂😂اینارم از رو اسم کاربریت حدس زدم

وای یکم درمورد یه نفر بهت میگم 😂😂اونم اینطوری یه تراپیش بکن خدایی😂😂

خب خیلی خودشیفته ، دوست داره دخترارو بازی بده ،مثلا دوست داره بقیه رو عاشق خودش کنه بعد رهاش کنه 

عجیب غریب واز اینجور چیزا 

این چشه ؟😂😂😂

چند سال میشناسیش حس خوب نسبت ب طرف ندارم انگار داره بازی میده .احتمالا دروغگم بهت زیاد گفته.خودت حست ...

اره دقیقا پاییین نوشتم 

دروغگو هم هست خودش میگه ذاتا 🫤

ولی این بازی دادن به چ معناست اصلا نمیدونم ، یعنی اینکه حسی نداره ‌وخوشش نمیاد ؟ یا چشه ؟

چند سال میشناسیش حس خوب نسبت ب طرف ندارم انگار داره بازی میده .احتمالا دروغگم بهت زیاد گفته.خودت حست ...

عزیز برای من و m هم حست رو میگی؟تا چه زمانی جلو میاد؟حسش بهم چیه؟قد بلند موها جوگندمیمتین و مغروره

هر چی حس میکنی بگو❤️

وای یکم درمورد یه نفر بهت میگم 😂😂اونم اینطوری یه تراپیش بکن خدایی😂😂خب خیلی خودشیفته ، دوست داره ...

بالارو بخون قبلا اینک بگی ی جیزای گفتم ازش😂😂

بالارو بخون قبلا اینک بگی ی جیزای گفتم ازش😂😂

اره دقیقا درست بود 😂

بازی دادن یعنی چی 🤣😭،خودمم میدونم بازی میده ها ،ولی نمیدونم بازی دادن به چی میگن🫤😂

اره دقیقا پاییین نوشتم دروغگو هم هست خودش میگه ذاتا 🫤ولی این بازی دادن به چ معناست اصلا نمیدونم ، ی ...

کلا ب فکر ازدواج نیست.