2777
2789
عنوان

حاجت روایی

171 بازدید | 24 پست

من خیلی دوست دارم چند تا حاجت مهمم برآورده بشه اول بگم ازدواج نیست بچه ها چجوری میشه اونایی که حاجت گرفتید میشه منم راهنمایی کنید 

دلم خیلی گرفته خسته شدم 

امشب ک نزدیک ترین نیمه ب ماه قمری هست.. یه سوره یس میخونی هدیه ب ابوالفضل العباس شب جمعه بعدی همینجور دوتا میخونی بعدیش سه تا بعدیش چهارتا شب چهارم چهارتا رو از طرف ابوالفضل العباس هدیه میکنی ب خانم ام البنین 

ان شاالله ک حاجت بگیری گلم

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله زیارت عاشورا واسه شهید نوید صفری خیلی کمکم کرد

ولی هنوزم حاجتم رو کامل نگرفتم😭هی گره میوفته به کارم

نمیدونم حکمتش چیه😭

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

چله زیارت عاشورا واسه شهید نوید صفری خیلی کمکم کردولی هنوزم حاجتم رو کامل نگرفتم😭هی گره میوفته به ک ...

ختم۱۴روزه دعای توسل بگیر

اگ حاجتت ب صلاحت نباشه میفهمی

میگن اگرهمش اعداد۱۴.۴بیینی حاجت روامیشی

.

امشب ک نزدیک ترین نیمه ب ماه قمری هست.. یه سوره یس میخونی هدیه ب ابوالفضل العباس شب جمعه بعدی همینجو ...

الان امشب منظورتونه؟

من یه چله زیارت عاشورا دارم میتوتم اینی که شما گفتید رو هم بخونم؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

الان امشب منظورتونه؟من یه چله زیارت عاشورا دارم میتوتم اینی که شما گفتید رو هم بخونم؟

ارع گلم من چندتا چله باهم برمیدارم..اره امشب

ختم۱۴روزه دعای توسل بگیراگ حاجتت ب صلاحت نباشه میفهمیمیگن اگرهمش اعداد۱۴.۴بیینی حاجت روامیشی

واقعا میگید🥺چجوری یعنی میفهمم که به صلاحم نیست؟

من الان چله زیارت عاشورا دارم میتونم این ختمی که شما میگید رو انجام بدم یا باید صبر کنم بعدا انجام بدم؟

ارع گلم من چندتا چله باهم برمیدارم..اره امشب

حتما میخونم پس

فقط عزیزم من دقیق متوجه نشدم 

هفته چهارم چهارتا سوره یاسینی که خوندم رو هدیه میکنم به حضرت ام البنین از طرف حضرت ابولفضل ع ؟درست متوجه شدم

حتما میخونم پسفقط عزیزم من دقیق متوجه نشدم هفته چهارم چهارتا سوره یاسینی که خوندم رو هدیه میکنم به ح ...

اره گلم ..از طرف پسر تقدیم ب مادر میکنی..

راستی اسی یه دعایی هست اسمش مقاتل بن سلمان هست که میگن اگر ۱۰۰ بار پشت هم بخونی حاجت روا میشی 

توی همین سایت دیده بودم

متن دعاش هم کوتاه و قشنگه 

من خودم یه جورایی خیلی کمکم کرد اگر خواستی اینو هم بخون 

اره گلم ..از طرف پسر تقدیم ب مادر میکنی..

اها 

مرسی عزیزم که گفتی🥺انشالله به حاجاتتون برسید

برای منم دعا کنید لطفا

اها مرسی عزیزم که گفتی🥺انشالله به حاجاتتون برسیدبرای منم دعا کنید لطفا

فداتشم ان شاالله ک ب بهترین شکل ممکن حاجت روا شی 

2790
2778
2791
2779
2792