2777
2789

باکس بله برون از کجا باید خرید؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

باکس بله برون از کجا باید خرید؟؟

اگه منظورت طبق که تم فروشی ها یا همونجایی که وسایل بله برون میفروشن اگه ست کله قند اینا منظورت مغازه و پاساژهای مخصوص هست که لباس مجلسی اینا میفروشن اونجا این مغازه هام هست بخرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده پولها رو برات مثل دسته گل در بیارن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وای وای چ جالب منم بله برون داداشمه داشتم بهش فکر میکردم تاپیک بزنم. منم 5 تومن میخوام مثل دسته گل درست کنم. چون ماهم جشن دیگه ای نداریم

خودت باش جهان اصالت را میستاید

اخه ما عقد کسی رو دعوت نمیکنیم کادو رو بله برون میدیم که کل فامیل هستن

پس دو تومن کمه اگه بجای عقدم هست 

۲ تومن شاباش بده 

یه مقدار بیشتری بده تزئین کنن تو باکس برات گلفروشی ها 

اخه ما عقد کسی رو دعوت نمیکنیم کادو رو بله برون میدیم که کل فامیل هستن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

پس دو تومن کمه اگه بجای عقدم هست ۲ تومن شاباش بده یه مقدار بیشتری بده تزئین کنن تو باکس برات گلفروشی ...

5 تومن خوبه ب نظرت. من 5 تومن مثل دسته گل میخوام درست کنم. چون جشن دیگه ای نیس. یه عقد محضری میمونه فقط

خودت باش جهان اصالت را میستاید