2777
2789
عنوان

نگهداری از گربه

157 بازدید | 18 پست

شب دوستان بخیر عزیزان یکی از دوستانمون به دختر من یه گربه هدیه داده که تا چند روز دیگه میاریمش خونمون میشه کسایی که تجربه نگهداری از گربه دارن بگن چه لوازمی لازم داره تا براش تهیه کنم؟

غذا خشک دادنش واجبه؟خاک دستشوییش چی باشه؟ظرف خاک بهتره پوشیده باشه یا رو باز خلاصه هرچی اطلاعات دارین ممنون میشم بگین🌺

غذای خشک بهترین غذا برای حیوانات خانگیه در کنار هر هفته یا هر ماه گوشت مرغ بده بهش اگه بالای ۶ ماه!

دومن مگه حیوانات کالان ک کادو میدن اخه 

چند ماهست؟

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاشکی تاپیکت درباره نگهداری بچه بود 💔🗿بعد میگن تورم باعث رشد منفی جمعیته حاضرین برای گربه میلیونی ...

اخه به شما چهههههه؟؟؟؟

شما یه تنه جمعیتو افزایش بده ینی به رختخواب مردمم کاردارین همینقد فضول همینقد پررو

غذای خشک بهترین غذا برای حیوانات خانگیه در کنار هر هفته یا هر ماه گوشت مرغ بده بهش اگه بالای ۶ ماه!د ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

اون فروش حیواناته که خوب نیست واگذاریشون مشکلی نداره

کاشکی تاپیکت درباره نگهداری بچه بود 💔🗿بعد میگن تورم باعث رشد منفی جمعیته حاضرین برای گربه میلیونی ...

هرکی اختیار خودشو داره درسته؟؟؟شما میدونی من به کسی کمک میکنم یا نه؟؟؟عجبا

اخه به شما چهههههه؟؟؟؟شما یه تنه جمعیتو افزایش بده ینی به رختخواب مردمم کاردارین همینقد فضول همینقد ...

ما به کسی کار نداریم🗿

مردم به یک بچه آوردن عادت کردن همونم گربه تونست جاشو بگیره 🗿

روشن فکر غرب زده بدبخت 

ما به کسی کار نداریم🗿مردم به یک بچه آوردن عادت کردن همونم گربه تونست جاشو بگیره 🗿روشن فکر غرب زده ...

چرا توهین میکنین یکی دوست داره بچه نیاره به ما ربطی نداره یکی دوست داره چندین بچه بیاره اونم به ما مربوط نیست سعی کنین سرتون تو کار خودتون باشه.

شما گربه نیار 

ما به کسی کار نداریم🗿مردم به یک بچه آوردن عادت کردن همونم گربه تونست جاشو بگیره 🗿روشن فکر غرب زده ...

ای کاااااش من تو غرب به دنیا میومدم کنار یسری ادم بافرهنگ درکمال رفاه و ارامش از زندگیم لذت میبردم نکه بخوایم واسه خصوصی ترین مسائل زندگیمونم به شما بی فرهنگا جواب پس بدیم واسه چندرغاز درامدمونم شما تصمیم بگیرین که تو چه زمینه ای خرجش کنیم 

ازین ببعد هم از کلمه ی غرب زده به عنوان فحش یا تحقیر استفاده نکن چون این موضوع کاملا برعکسه