2777
2789
عنوان

پز دادن دختر زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 9482 بازدید | 154 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شجاعت متلکه که گفتم

بله عزیزم درست میگی البته استاتر هم درسته پشتیبانی  نداره ولی باید تو روش وای میستاد که جسارتش زیاد نشه غلط زیاد تر از دهنش کنه البه باز ما هم جای ایشون نیستیم که قضاوت کنیم

بله عزیزم درست میگی البته استاتر هم درسته پشتیبانی نداره ولی باید تو روش وای میستاد که جسارتش زیاد ...

نه اتفاقا. آدمهای اینجوری رو اصلا نباید آدم حساب کرد.

جواب بده یعنی واقعا اون چزوندتش

این جونورا رو فقط باید واگذار به خدا کرد

بگو من هم یک دوستی داشتم ۱۹ ساله بود که ازدواج کرد به ۱۵ ساله ها میخورد همه بهش میگفتن از هول حلیم افتاد تو دیگ الان دیدمش چهار تا بچه داره پای حرف هاش نشستم گفت خوش به حالت من ۲۴ سالگی باز باردار شدم کمر برام نمونده تو این سن 

اسی خدا هست خوبشم هست

عقل داده تو چطور با ۳۷ سال سن اینقد اعتماد بنفس نداری ک بخاطر اینکه مجردی اجازه بدی دختر زن بابات بیاد خونه بابات زبون درازی هم کنه دو دفعه قشقرق کنی و بگی برو خونه بابای نداشتت اینقد پز بده دهنشو میبنده

مجردی ک گناه نیست بگو تو ک شوهر کردی مثلا چ تاجی ب سرت زدن

بجا غم و غصه برو دنبال کار

زرنگ باش خواهر منم ۳۰ سالشه ازدواج نکرده ولی دوتا کار داره

اینقد اعتماد بنفس داره مادرمم هی سرکوفت میزنه ولی کو گوش شنوا ورزششو میره کارشم داره

اتفاقا امسال دیدم نماز خونم شده

دوبارم همین امسال رفت کربلا واقعا تغییرم کرده

مگه گناه کرده ک ازدواج نکرده

تو یه حرکتی نمیکنه میایی میندازی گردن خدا

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خیلی وقت ها هم نمیگیره

من حتی آه نکشیدم ولی عاقبت همشونو ب چشمم دیدم خبرشو بهم رسوندن باور کن خدا از حق الناس نمیگذره حالا چ زود چ دیر 

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

والا خوشبخت شوهر خوب و پولدار و مطیع

این خانم حالش با خودش خوب نیست.

آدم هر چه قدر هم شرایط براش مهیا باشه وقتی از درون حالش با خودش خوب نیست نمی تونه اونجور که باید از داشته هاش لذت ببره.

فکر نکن برای دلخوشی شما می گم، واقعیت اینه که این خانم اگر واقعا حالش با خودش و زندگیش خوب بود احتیاجی به این همه سطح پایین رفتار کردن و حرف زدن برای اثبات خودش و بد کردن حال بقیه نداشت.

من چیزی بگم زن بابام روزگارم سیاه میکنه

غلط میکنه بگو دخترت دهنشو ببنده تا منم چیزی نگم

دوبار کولی بازی دربیار 

یه کم شلوغ کنی حساب کار میاد دستش

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

نه اتفاقا. آدمهای اینجوری رو اصلا نباید آدم حساب کرد.جواب بده یعنی واقعا اون چزوندتشاین جونورا رو فق ...

حرف شما تا جایی درسته که استاتر اذیت نشه و چیزی تو دلش نمونه ایشون وقتی ناراحت  میشه و بهش تیکه میندازن باید جواب بده که جسارتش بیشتر نشه . همیشه سکوت و واگذار کردن به خدا خوب نیست باید بعضی وقتا مثل خودشون باشی تا متوجه رفتار زشتشون بشن

اسی خدا هست خوبشم هستعقل داده تو چطور با ۳۷ سال سن اینقد اعتماد بنفس نداری ک بخاطر اینکه مجردی اجازه ...

گلم یه سال در به در کارم یه نامردی زیرابم زد بیکار شدم باید خدا بخواد که جور بشه من از پس این گرگها بر نمیام پس سکوت میکنم