2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی باباطاهر شعر بی معنی گفته؟😂بافتم و‌ دوختم مگه وزنشون فرق داره؟

استغفرالله عیب نمیزاریم ...

از نظر وزن سماعی بله فرق داره 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

من آن نی ام که حلال از حرام نشناسمشراب با تو حلال است و آب بی تو حرام

خدا رحمت کنه، استاد تاج این شعر رو خونده ولی شراب و آب رو جابجا خونده

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

استغفرالله عیب نمیزاریم ...از نظر وزن سماعی بله فرق داره

یاد حبیب سماعی افتادم😂

ولی من وقتی رفتم رو استیج، بافتم رو میخونم ☺️😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

یاد حبیب سماعی افتادم😂ولی من وقتی رفتم رو استیج، بافتم رو میخونم ☺️😂

حبیب سماعی کیه برادر ؟؟؟

شما اصلا دریدم بخونین 😂 دلتون شاد

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

حبیب سماعی کیه برادر ؟؟؟شما اصلا دریدم بخونین 😂 دلتون شاد

حبیب سماعی سنتور نواز و‌موسیقی‌دان دوره‌ی قاجار و پهلوی اوله

وای پسره🤯من نمیدونستم😐ای بابا🫤🫤

پسرم، جذام ندارم که😢

😤😤😤😤

😢🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️