2777
2789
منم که شهره‌ی شهرم به عشق ورزیدنمنم‌که دیده نیالوده.ام به بد دیدن

نازنینا! ما به ناز تو جوانی داده ایم 

تو برو با جوانان ناز کن با ما چرا ؟!

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مرا از منزل جانان چه امن عیش چون هر دم جرس فریاد میدارد که بر بندید محمل ها

مرا در منزل جانان نبود؟

ماشاءالله چنته‌ت خوب پره👏

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویشبیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

شمع بخواهد نشست بازنشین ای غلام

روی تو دیدن به صبح روز نماید تمام

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

مرا در منزل جانان نبود؟ماشاءالله چنته‌ت خوب پره👏

بله بله ، اشتباه شد 😄

مچکرم دنیای ما شعره دیگه

یار مفروش به دنیا که بسی سود نکردآن که یوسف به زر ناسره بفروخته بود

در پرده ی اسرار کسی را ره نیست 

زین تعبیه جان هیچکس آگه نیست

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

ای ماه شب دریا ای چشمه زیبایییک چشمه و صد دریا فری و فریبایی

عجب وزنی عجب وزنی 😍

یا چشم بپوش از من و از خویش برانم 

یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم

دلی دارم خریدار محبتکزان گرم است بازار محبتلباسی دوختم بر قامت دلز پود محنت و تار محبت

لباسی بافتم 

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون