2777
2789
عنوان

حس ششمی هستی

481 بازدید | 75 پست

لطفا بیا ی سوال دارم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بگو

سلام عزیزم ب نظرت بابام داره با خانمی حرف میزنه اونم در حد صمیمی!

و اینکه با ممد ازدواج میکنم یا یکی دیگ؟ و کی هستش آیت و چ زمانی

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

منم بعضی وقتا حسم درسته

سلام عزیزم ب نظرت بابام داره با خانمی حرف میزنه اونم در حد صمیمی!

و اینکه با ممد ازدواج میکنم یا یکی دیگ؟ و کی هستش آاینکه چ زمانی

به نظرت چند سالمه ؟؟

تو رنج ۱۷ تا ۲۵!؟

میشه بگی ته رابطه من و شوهرم چی میشه؟ حس شوهرم بهم چیه؟ و اینکه خونواده شوهرم میان برا اشتی نرم میشن ...

من فکر میکنم شوهرت ته دلش دوستت داره یکم  بگذره خودش میاد برای اشتی و این چیزا پیش قدم میشن خودشون فقط بنظرم اصلا تو پا پیش نزار 

اصن من حال میکنم دنیا باهام بازی کنه