یه ماده شیمیایی هست که بدن ترشح میکنه و باعث واکنش طرف مقابل میشه، مثلا اگر به عنوان یک زن از مردی خوشت بیاد بدنت فرمون ترشح میکنه و مرد اون بو رو حس میکنه تستسترونش بالا میره و عاشقت میشه، بعضی از عطرها و ادکلن های تحریک آمیز هم واسه همین دلیل می سازن
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه علمی هست برو دنبالش خیلی چیزها دستت میاد، بوی بدن، تقارن اجزای چهره، حتی بزرگ بودن قرنیه چشم تو دوران پریودی به خاطر ترشح استروژن، باعث عاشق شدن لحظه ای آقایون میشه، همه اینا ازمایش شده است
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…