2777
2789
عنوان

بچه ها یک سوال زنونه آیا راسته که

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 50 پست
فورمون چیه

یه ماده شیمیایی هست که بدن ترشح میکنه و باعث واکنش طرف مقابل میشه، مثلا اگر به عنوان یک زن از مردی خوشت بیاد بدنت فرمون ترشح میکنه و مرد اون بو رو حس میکنه تستسترونش بالا میره و عاشقت میشه، بعضی از عطرها و ادکلن های تحریک آمیز هم واسه همین دلیل می سازن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ماده شیمیایی هست که بدن ترشح میکنه و باعث واکنش طرف مقابل میشه، مثلا اگر به عنوان یک زن از مردی خ ...

نه بابا الکیههه😬

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

نه بابا الکیههه😬

نه علمی هست برو دنبالش خیلی چیزها دستت میاد، بوی بدن، تقارن اجزای چهره، حتی بزرگ بودن قرنیه چشم تو دوران پریودی به خاطر ترشح استروژن، باعث عاشق شدن لحظه ای آقایون میشه، همه اینا ازمایش شده است

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نه علمی هست برو دنبالش خیلی چیزها دستت میاد، بوی بدن، تقارن اجزای چهره، حتی بزرگ بودن قرنیه چشم تو د ...

هرچی سرچ کردم پیدا نکردم

میشه بهت درخواست بدم برام قشنگ توضیح بدی

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨