2777
2789
عنوان

خلط پشت حلق

| مشاهده متن کامل بحث + 4318 بازدید | 24 پست
سرفه نه خیلییی کم..نه دکتر داخلی رفتم گفتم سینوزیته دارو دادن اصلااا فایده نداشت.. میترسم خطرناک نبا ...

من خودم ریه هم رفتم چون تو خواب یهو با سرفه بلند میشدم روحم جایی بود اذیت میشد میفهمیدم باید برگردم سرفه کنم حس خفگی انگار یکم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم ریه هم رفتم چون تو خواب یهو با سرفه بلند میشدم روحم جایی بود اذیت میشد میفهمیدم باید برگردم ...

ای خدااا...من خیلی این خلط اعصابم و خورد می‌کنه هر کارم میکنم خوب نمیشه خستم کرده 

ای خدااا...من خیلی این خلط اعصابم و خورد می‌کنه هر کارم میکنم خوب نمیشه خستم کرده

لطفا دکتر فوق تخصص معده برید اگه گفت آندوسکوپی انجام بدید،اینکارو بکنید معده اتون باکتری داره بایه دوره آنتی بیوتیک رفع میشه ولی قابل بازگذشت باید خیلی مراقبت کنید و پرهیز غذایی شدید

صبحا ناشتا میتونید ترکیب دوسین هم مصرف کنید چون سردی معده دارید

همسر من همیشه هر روز صبح از گلو کلی خلط تخلیه میکرد و همیشه دهنشم بوی بدی میداد یکبار رفتیم یه کلینیک طب سنتی و بعد از مدتی دیگه هیچ علائمی نداشت و مشکلش کامل برطرف شد واقعا مشکل ازار دهنده ای هستش بخصوص برای اطرافیان شماره این کلینیک رو براتون میفرستم مراجعه کنید 09027383419

ما قبلش خیلی جاها مراجعه کرده بودیم برای درمان ولی درمانشون خیلی جواب نداد اینجا واقعا دکترای خوبی داره