و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آپارتمان وام دار باشه چون کارم می کنم و می تونم وام بدهم. در سال 1404 یک میلیارد نقد تا 1.300 مثلا
با این پول جای خوبی که امنیت داشته باشه متاسفانه نمیشه خونه خرید، فک کنم طرف مولوی متری ۶۰ تومن باشه،
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
ارع چندان جالب نیست، خواستی پرس و جو کنی بیا سمت امیریه باز بهتره، انتهای ولی عصر مترو مهدیه اون طرفا بهتر از مولوی هست، منیریه هم خوبه،
تو اینا به قیمتی که گفتم هست؟ به نظرتون این مناطق امنه بخرم یا نه؟
شهرچی و نازی اباد بله هم امن هم اینکه شهرری اصیل نشئت ولی نه هرجایی ،۲۴ متری،دیلمان،چهارراه گودرزی،خ استخر،خ آرد ایران ،اقدسیه اگر دیدی بخر، ولی میدونم سمت کهریزک و قلعه گبری که بدرد نخوره هست ۲ ملیارد