2777
2789
چي چي هست؟😁قلكه؟😂

😂😂

نه یجور خرید اوراق و سرمایه گذاریه 

فردا سایتش باز میشه برای خرید اوراق زیر ۵ مین وقت داری برای خرید 

یکم مبهمه سایتش گفتم بپرسم که فردا سریع تا باز شد بخرم 

My way or 👉🏼 Highway 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 نه یجور خرید اوراق و سرمایه گذاریه  فردا سایتش باز میشه برای خرید اوراق زیر ۵ مین وقت دا ...

نميدونم ولي من شنيدم پارسيانم يكم اوضاعش خرابه.من خودم سرمايه داشتم همرو كشيدم بيرون.اصلا اعتماد نكن.فقط سپه ملي رفاه اينا كاملا پشتوانه دولتي دارن

نميدونم ولي من شنيدم پارسيانم يكم اوضاعش خرابه.من خودم سرمايه داشتم همرو كشيدم بيرون.اصلا اعتماد نكن ...

نه بابا چرا هر کسی یه بانکو میگه اوضاعش خرابه اینجوری که اینا میگن همه خرابن 🙈😂

۲ تا دوستام صادرات و اقتصاد نوین هستن تو این صندوقه حساب دارن بعد هم میگن اگه اوضاع یه بانکی خراب بشه بقیه هم به هم میریزن 

My way or 👉🏼 Highway 
من صندق لوتوس حساب دارم

ای فدات شم من 

ببین فردا ۸ صبح باز میشه من برای اولین بار میخوام اوراق ( یا حالا اسمش هر چیه ) بخرم 

الان رفتم همونجا که قیمت واحد و میزنه هیچیش کار نمیکرد 

سختت نیست یکم بهم توضیح بدی 

مرسی عزیزم 😘😘

My way or 👉🏼 Highway 

اول باید تو بانک حساب باز کنی بعد وارد سایت صندق لوتوس بشی اسکن کارت ملی اسکن صفحه اول شناسنامه و اسکن صفحه توضیحات شناسنامه را آپلود کنی تو سایت بعد بهت رمز و کد رهگیری میده اونو باید بیاری بانک بعدد بانک بهت یه رمز جدید میده بعد میتونی وارد سامانه خرید اوراق بشی و عین یه خرید اینترنتی سهام بخری فقط باید  رمز دوم داشته باشی حتما

من پرسیدم بانک پارسیان زیر نظر بانک مرکزیه و معتبره ۲۰ درصدم سود میده این صندق

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست
مگه قراره سودم بدم😂😂😂😂ببين من سپه گذاشتم يكساله ١٥ درصد

شما شماره کارت بده من واریز میکنم مال من و تو نداره 

تو بده من روز شمار بهت ۱۸ میدم ۲ تاشم مال خودم 😂😂

My way or 👉🏼 Highway 
ای فدات شم من  ببین فردا ۸ صبح باز میشه من برای اولین بار میخوام اوراق ( یا حالا اسمش هر چیه ) ...

من ماه پیش اولین بار بود خرید میکردم بعد فکر کنم همون روز فقط باز میشه سایتش

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست
اول باید تو بانک حساب باز کنی بعد وارد سایت صندق لوتوس بشی اسکن کارت ملی اسکن صفحه اول شناسنامه و اس ...

رفتم بانک حساب باز کردم پسوورد و همه چی داره ولی گفت ۸ بهمن ۸ صبح باز میشه رقم واحدها رو هم همون موقع میزنن الان استرس گرفتم نکنه نتونم فردا خرید کنم 

رمز دوم و همه چی دارم 

My way or 👉🏼 Highway