یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2995 عنوان جوجه رنگی 519 بازدید | 42 پست کیا جوجه رنگی گرفتن دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺 1404/01/21 | 21:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 گناه دارن نخرین تروخدا بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2995 گناه دارن نخرین تروخدا من ایقد دپسش دارم یه ثانیه کنارمه نمیزارم بچه هام دسش بگیرن دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 من ایقد دپسش دارم یه ثانیه کنارمه نمیزارم بچه هام دسش بگیرن جدی نزار بگیرنش دستبو دست میگیرن گناه دارنیکم بزرگ شدن قوی تر شدن بده دستشون بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2995 جدی نزار بگیرنش دستبو دست میگیرن گناه دارنیکم بزرگ شدن قوی تر شدن بده دستشون همسایع کصافت ما میگیرع میده دس بچع ش اخ خفه ش کرد مادرش نکاش میکرپ ذوق میکرد خدا مرگش بده دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2995 دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 همسایع کصافت ما میگیرع میده دس بچع ش اخ خفه ش کرد مادرش نکاش میکرپ ذوق میکرد خدا مرگش بده وای خدا لعنتش کنه بدبخت جوجه🥲 بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 وای ننههه گوگولییی🥹 بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2995 وای خدا لعنتش کنه بدبخت جوجه🥲 من هواشون دارم بچلونمشون فقط دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 من هواشون دارم بچلونمشون فقط خدا خیرت بده عین یه مادر مراقبشون باش🥲 بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2995 دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2995 خدا خیرت بده عین یه مادر مراقبشون باش🥲 باورت میشه پشت سرم راه میان میان زیر موهام رو دستم لم میدن خودشون میندازن نفسای منن ای خدا دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 باورت میشه پشت سرم راه میان میان زیر موهام رو دستم لم میدن خودشون میندازن نفسای منن ای خدا وایی ننه دلم خواسس😂🥲 بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 😁 یثانیه گفتم این همه نوتیف از کجا اومد دیدم تویی🥲 بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀