من هنوز خیلی مونده تا نی نیم بیاد میخوام برم پیش دکتر تا برام سزارین بنویسه،،تاریخ پریودم رو نمیدونستم،یه همین خاطرماه دوم رفتم سونوگرافی و تاریخ دقیق حاملگیم رو فهمیدم،الان اگه برم دکتر چه تاریخی برام میزنه که برم برای عمل،آخه شنیدم که تا جایی که بشه بچه رو نگه میدارن تو شکم،یه وقت نگه که ۴۰هفته رو پرکن بعدبیا،آخه مامانم یه ده روزی مونده تا ۴۰هفته زایمان میکرد ،اگه منم اینطور باشم قبل رفتن به اتاق عمل بچه ام طبیعی میاد که،بنظرتون تاریخ شروع حاملگی رو عوض کنم و به دکتر بگم یانه؟خطرناکه؟
خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
چرا از الان ترس زایمان رو داری الکی استرسمیگیری به موقش هرچی قسمت باشه پیش میاد دیگه..تازه خصوصیا که سزارین میکنن
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
اگه زودتر از تاریخی که دکتر زده درد شروع بشه دکتر میتونه سزارین کنه؟یاباشروع درد امکان نداره که سزارین بشه کرد؟
خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤