2777
2789
عنوان

تلگرامم هک شده 😭😭😭😭

138 بازدید | 15 پست

داشتم چت میکردم یدفعه پرید میبینم میزنه آنلاین 

تایید دومرحله فعال بوده الان هرچی میرم کد تأیید برام ارسال نمیشه چرا اینجور شد آخه 😭😔

کد تایید میاد به ایمیلت 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه‌ نمیاد

تلگرام حذف کن دوباره نصب کن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

تلگرام حذف کن دوباره نصب کن

دوباره دانلود کن

من یه نفر اومده بود تو تلگرامم

پیام بد برای بقیه می‌فرستاد😂😂

اصلا یه اوضاعی شده بود 

اینکه چیزی نیست 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

تلگرام منم اینجور بود یه مدت 

تمام مخاطبامو از طرف من عضو کانال های ص.یغه یابی و چیز کرده بود همه فامیلا زنک میزدن به مامانم میگفتن دخترت نگا چی کرده جلوشو بگیر 

بعدشم یکی همش زنک میزد می‌گفت تو داخل تلگرام به من چهار میلیون ضرر زدی میرم شکایتتو میکنم 

حالا من اصلا تلگرام نداشتم بعدش نصبش کردم دیدم چه کانالایی بود که من عضوشون بودم و دلیت اکانت کردم و بعدشم تلکرام طلایی رو نصب کردم

ی اکانت دیگم روش هستم با شماره دیگه اون نپریده

خب خوبه . برای اینکه حساب دیگه ت برگرده این حذف و نصب امتحان کن