2777
2789
عنوان

دیگه به چه امیدی زندگی کنم

323 بازدید | 18 پست

پدرو مادرم ۱۷ سالم بود جدا شدن من بامامانمم

مامانم مریضه بیشتر بایه حقوق بازنشستگی کم و نصفه

خودم درس خوندم ولی بیکارم

اقواممون چون بابا دارن همشون باهمن تو مسافرتا و اینا ..

خواهرم ازدواج کرده یه بچه کوچیک داره

۳ ماه عقد کردم فکرکردم دیگه همه تنهاییم تموم شد

اونم منو نخواست بلاکم کرد تا اسم طلاق اوردم قبول کردن قبلش خواستگار داشنم ازبس پیله کردن قبول کردم زندگیم خراب کردن

حالم خوب نیست من چیکارکنم چرا اونقدر دنیا بی رحمه 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

دنیا اینطور شده .

یه آقایی بود میگفت توی کوچه ما ۸ دختر  ازدواج کردن . ۸ تاشونم طلاق گرفتن.

خیلیا هم دارن طلاق میگیرن .

خیلیا هم باید طلاق بگیرن اما  موندن  و با بدبختی و رنج   زندگی میکنن . 

دیگه  اینطور شده . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا اینطور شده .یه آقایی بود میگفت توی کوچه ما ۸ دختر ازدواج کردن . ۸ تاشونم طلاق گرفتن.خیلیا هم د ...

اینو راست میگی واقعا خیلیا هم باید طلاق بگیرن ولی موندن هنوز از بس آمار طلاق رفته بالا و جامعه خراب شده

کو کار ک بره سرکار کار کجا بوده کار نیست

هست عزیزم. گشتنش هم هیچ کاری نداره. من خودم برای چند تایی از دوستام پسدا هم کردم نه از دیوار که از چند تا سایت معتبر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هست عزیزم. گشتنش هم هیچ کاری نداره. من خودم برای چند تایی از دوستام پسدا هم کردم نه از دیوار که از چ ...

سایت معتبر ب منم‌معرفی کن پایتخت نیستم دوستات حتما مدرک تحصیلاتی داشتن