2777
2789
عنوان

آدم خسیس

69 بازدید | 6 پست

یک همکار دارم الحمدالله وضعش خوبه چند تا خونه داره

اما بشدت خسیس هست. حتی برای یک کیلو سبزی کلی با خودش کلنجار میشه. و .... 

گاهی وقتها واقعا رفتارش حال بهم زن میشه.... آخه مال دنیا هم برای استفاده است. خساست به این شکل تا الان ندیدم. بچه هم نداره. یعنی هم سنش 45 است و هم دکترا جوابشون کردن

با اینکه رفتار و زندگی مردم به ما ربط نداره... اما تو اجتماع واقعا دیگه خساستش اینجور نشان میده جالب نیست

وقتی میفهمم این اخلاقای بد یا مشکلات در بزرگسالی منشاش برمیگرده ب کودکی و تربیت خانواده

بیشتر استرس میگیرم نتونم بچمو خوب تربیت کنم 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اطرافم فقط ادمهای خسیس هستن پر انرژی منفی هستنبدم میاد از ادم خسیس خسیس ها مفهوم زندگی رو نفهمید ...

بله دقیقا موافقم... مال دنیا هم حهت استفاده است 

خساست بیش از حد واقعا خیلی بده شب و روز بفکر اینه پول بزاره رو پول

وقتی میفهمم این اخلاقای بد یا مشکلات در بزرگسالی منشاش برمیگرده ب کودکی و تربیت خانوادهبیشتر استرس م ...

ان شاالله خدا کمک میکنه عزیزم

همون چند ساعت تو اداره هم کل انرژی منفی به بقیه میده

2کارهست خیلی تاثیررر داره برای رفع خساست هرکس

اولی میخای از طرف پول بگیری روبروش بشین سوره قدر رو حفظ باید باشی بخونش جوری فوت کن طرفش که متوجه نشه و بعد ازش پول بخاه 

دومی ایه 92سوره ال عمران رو 21 مرتبه بخون بعدش بنویس رو یه کاغذ بی خط بندازش تو اب حلشه به مدت یه هفته تو چای یا غذاش اب رو بده بخورع