2777
2789
عنوان

متاهلم ولی همیشه تنهام🥲

681 بازدید | 43 پست

از صبح تا شب توی خونم اجازه بیرونم ندارم هیچ سرگرمی ندارم ۲ ساله افسردگی گرفتم با این ازدواج کوفتی شوهرمم جدیدا محلم نمیده ادم مودیه و همیشه توی قیافست روزی ۱ بار زنگ میزنه  اونم بزور میزنگه که من نگم چرا زنگ نمیزنی حداقل ببینی مردم یا زندم 🥲 رفت امد با هیچ فامیل و اشنایی نداریم  هرروزم گریست بریدم ای کاش بمیرم راحت شم حتی باهاش حرفم میزنم میگه تو عشق میکنی همینجا تنهایی چه مشکلی داری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت همه رفتاراش از عمد برای اذیت کردنت نقطه ضعف نشون نده اون دقیقا میدونه داری اذیت میشی از عمد این رفتارو میکنه 

بعضی مردا به خوشی زن حسادت میکنن یا سادیسم دارن زنو همیشه اذیت کنن 

بازیشو نخور 

شوهرت همه رفتاراش از عمد برای اذیت کردنت نقطه ضعف نشون نده اون دقیقا میدونه داری اذیت میشی از عمد ای ...

دقیقا همینه وقتی میبینه گریه میکنم اروم میشه یا میبینه من خوشحالم حتما یه کاری یا یه حرفی میزنه که من ناراحت باشم 

نه کسی نمیاد خونم با اخلاق شوهرم حتی خانوادم🥲

منم اخلاقش خیلی بده به همه توهین می‌کنه تازه معتادم هست کارشم آزاده یهو دیدی دوروز خونش یعنی او دو روز نمیتونم نفس بکشم مثل پیرمردان فقط قر میزنه انقد حرص میده