2789
عنوان

حرف ازدواج

151 بازدید | 10 پست

من دختری ۲۴ ساله هستم و از مهرماه امسال انشاءالله قراره معلم بشم ، و فعلا قصد ازدواج ندارم ، یه نفر تو مهمونی از آشناهامون بهم گفت قصد ازدواج نداری ؟ داره سنت می ره بالا ، تو خیلی حیفی ، آدمی مثل تو مجرد بمونه ، من درسته همون شب بهش گفتم نه من الان نمی خوام و قصدش ندارم بعد با حالت خنده گفت ، دیگه خیلی سخت می گیری که این حرفا . دیگه مورد پیدا نمی شه 😐😐😐

من اصلا حرفاش روم تاثیر نداشت ، ولی یه فکری که کردم اینه که امثال اینا می خوان به آدم احساس عذاب وجدان بدن و مثلا بخوان بگن که شما کمبود دارین 😏😏

ولی در اصل من هر چی اونا بهم بگن در این مورد لجباز تر می شم و ایشالا قراره با معلمیم هم ارشد بخونم .

خواستم‌بگم‌ هیچ وقت حرف مردم‌رو گوش نکنین همین آدما اگه ازدواج ناموفقی کنیم ، می گن عجله کرد . 

نظرتون چیه ؟ 

من در این مورد لجباز هستم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین شما مختاری خودت برای زندگیت تصمیم بگیریا و کاملا به خودت مربوطه، حرف مردم هم برات مهم نباشه

اما الان کم نیستن کسایی که ۳۰ سالگی رو رد کردن، درسشون تموم شده، کارشون رواله اما به همسر نیاز دارن و واقعا تو این سن تعداد خواستگاراشون کمتر شده و خیلی بعیده بین این تعداد کم یه مورد خوب پیدا بشه و در نتیجه تنها میمونن. 

هرچند لحن اون خانم خیلی خوب نبوده اما بنظرم حقیقت رو گفته. 

ان‌شاالله هرچی صلاحته توی کار و درس و زندگی برات رقم بخوره❤️

ببین شما مختاری خودت برای زندگیت تصمیم بگیریا و کاملا به خودت مربوطه، حرف مردم هم برات مهم نباشهاما ...

من به ازدواج‌و تشکیل خانواده عقیده دارم و آدم به آرامش بیشتری می رسه ولی در زمان و سن مناسب و با چشمی باز و دقیق 👌👌

حالا خودشون با بچه و شوهر حسرت ب دلشونه ک کاش درس میخوندن بعد هی میان میگن چرا شوهر نکردی کسی با درس ...

دقیقا خودشون حسرت می خورن که تو سن بالاتر ازدواج می کردن و از زندگی چیزی می فهمیدن