2777
2789
عنوان

پایتخت هفت

5195 بازدید | 126 پست

این فصل از پایتخت با فیلمنامه و کارگردانی خیلی خوب و با کیفیتی ساخته شده ، سارا و نیکای جدید خیلی بهتر از سارا و نیکای قبلی هستن خوشگل تر و با استعداد ترن و دیالوگ هارو هم خوب تلفظ می کنند درضمن از کودکی هم به کلاس های بازیگری می رفتن حالا یه سری از فن های سارا و نیکای قبلی اومدن میگن این جدیدا چه می‌دونم عملین فلانن بهمدانن و یه شایعه ای رو هم بدون اینکه اطلاعی داشته باشن که شاید طرف می خواسته زندگی کاری رو با زندگی خانوادگی قاطی نکنه اومدن شایعه چرند درست کردن که فلانی با نامزدش کات کرده و...

از اون گذشته این سریال جزو معدود سریال های هست که با گذشت چند فصل هنوز با کیفیته و کلی هم برایش هزینه کردن به خاطر خندوندن مردم.

پس بیاین به خاطر گارد داشتن و...حال بازیگرای خوبی که تلاششونو کردن تا خنده رو به لب مردم بیارن با نظر های تعصباتی و بدون فکر خراب نکنیم!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نقاط مثبت زیاد داره برای توجه

منتها ایرانی جوریه که فقط نقطه منفی رو‌میگیره می‌ره توش

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بله دستمزداشونو دیدی؟نقی ۲۰ میلیاردبقیه کمتر تا ۵ میلیاردبه خدا این پول رو بین ملت تقسیم می کردن بیش ...

حقشونه حداقل پول گرفتن کار با کیفیت تحویل مردم دادن بعدم شما دکتر باشی جراحی کنی پول نمی‌گیری ؟ سوپری داشته باشی مردم ازت خرید کنند پول نمی گیری ؟ تاکسی باشه مردم سوار ماشینت شن پول نمیگیرییییی؟؟؟

درود🌸🌸🌸اینروزا دارم از تلوبیون دنبالش میکنم ، شاید اندکی گرمای گذشته رو نداره به ده ها دلیل، اما کیفیت عالی، بازیگران جدیدش دوستداشتنی و در مجموع حال خوب کن هستش و رسالتشم همینه. موفق باشن و دنباله دار🎥🎞️✨💯

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

حقشونه حداقل پول گرفتن کار با کیفیت تحویل مردم دادن بعدم شما دکتر باشی جراحی کنی پول نمی‌گیری ؟ سوپر ...

ابدا همچین رقمی حق شون نیست

آخه لامصب ۲۰ میلیاررررررررررررررررد

کدوم شغلی همچین درآمدی داره؟

من که به عنوان یه ایرانی اصلا راضی نیستم

شما تعریف کیفیت رو نمی دونی

ابدا همچین رقمی حق شون نیستآخه لامصب ۲۰ میلیارررررررررررررررردکدوم شغلی همچین درآمدی داره؟من که به ع ...

اگه کارگردان و تهیه کننده از بازیشون راضی نبودن بهشون اینقدر دستمزد نمی دادن از شما نگرفتن که مال خودشون بوده دوست داشتن بدن از سریال خوشت نمیاد؟ خب نبین

ابدا همچین رقمی حق شون نیستآخه لامصب ۲۰ میلیارررررررررررررررردکدوم شغلی همچین درآمدی داره؟من که به ع ...

چرا راضی نیستی وقتی چند برابرش تلویزیون تبلیغات گرفته 

اگه کارگردان و تهیه کننده از بازیشون راضی نبودن بهشون اینقدر دستمزد نمی دادن از شما نگرفتن که مال خو ...

اتفاقا دقیقا از ما گرفتن

از بیت المال

بله که نمی بینم این برنامه های مسخره رو از کارگردان و بازیگران فرمایشی

بله دستمزداشونو دیدی؟نقی ۲۰ میلیاردبقیه کمتر تا ۵ میلیاردبه خدا این پول رو بین ملت تقسیم می کردن بیش ...

چیو تقسیم کنن خواهر من 😂 شغلشونه ها

مثل اینه بیای به پزشک بگی جراحیم نکن به جاش پولشو بهم بده خوب میشم

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بروبابا چی میگی؟؟؟

صدا سیما کنسل شه نون مردم قطع میشه یا آب شون؟؟؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم