2821
2789
عنوان

قرار اول

184 بازدید | 14 پست

میخوام برم واسه اولین قرار

نمیدونم چرا حس میکنم نباید دس خالی برم

اصن نمیدونم چی بپوشم چیکار کنم چیکار نکنم

خیلی استرس دارم

میشه راهنماییم کنین؟

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ی لباس ساده و شیک بنظرم بپوش، و ی آرایش ملیح و معمولی ، اما سعی کن خیلی تمییز و مرتب و خوشبو و اتو کشیده باشی ،حتما کفشات رو هم واکس بزن، ی عطر ملایم هم بزن

ن اصلا خانم ها قرار اول چیزی نباید ببرن

دست خالی نرم چیه اخه!

قرار اول واسه شناخت همدیگس ن چیز دیگه ای

ی جای عمومی قرار بزار خودت هم با اسنپ برو

سوار ماشینش نشی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

دختر باید دست خالی بره

پسر نباس دست خالی باشه شده یه شاخه گل باید بگیره

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

دست خالی نرم چیه اخه!قرار اول واسه شناخت همدیگس ن چیز دیگه ایی جای عمومی قرار بزار خودت هم با اسنپ ب ...

اتفاقا گیر داد ک بیام دنبالت گفتم ن با اسنپ میام

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏
دختر باید دست خالی برهپسر نباس دست خالی باشه شده یه شاخه گل باید بگیره

اره حس میکنم اگه دس خالی بیاد ناراحت بشم. حداقل یه شاخه گل رو بگیره

ی لباس ساده و شیک بنظرم بپوش، و ی آرایش ملیح و معمولی ، اما سعی کن خیلی تمییز و مرتب و خوشبو و اتو ک ...

چه ادکلنی بزنم ک عااااشقن بشه😂

نباید دست خالی بری؟! مگه مردی عزیز؟! همون مردم واجب نیست چیزی بگیره چه برسه به شماقرار اول خیلی مه ...

چ ادکلنی بزنم ک هوش از سرش بره😂

نه برای چی چیزی ببری اتفاقا پسر باید چیزی بخره تیپ رنگ روشن بزن آرایش ملایم عطر خوب مسواکم بزن حتما ...

چ ادکلنی بزنم ک هوش از سرش بره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز