2777
2789

سلام خانما 

من ازمایش پرولاکتین دادم ۱۱۶۸ بود پرولاکتینم دکتر گفت دوباره تکرار کنم ازمابشمو که اگه همین جوری بالا باشه بفرسته mri 😭من پریودام هرماه میشم ولی ولی چهار پنج زود عقب میوفته همیشه از سینه هامم چرک نمیاد دکتر مدینه کرد ی قطره اینا اونم چون خیلی فشار داد دیگه علائم خواستی ندارم بنظرتون امکانش هست تومور داشته باشم 😭😭خیلی میترسم ۲۰ سالمه من شرایط ازم ایشم زیاد رعایت نکردم همین ک از خواب بیدار شدم رفتم ازمایس دادم میتونه از این باشه؟ لطفا خواهشا راهنماییم کنید روحیم داغونه

سلام خانما من ازمایش پرولاکتین دادم ۱۱۶۸ بود پرولاکتینم دکتر گفت دوباره تکرار کنم ازمابشمو که اگه هم ...

خب چرا شرایط ازمایش رو رعایت نکردی، اره ممکنه باید ۲ ساعت از بیدار شدنت میگذشت، به دکتر گفتی؟ اگه نگفتی برو بگو و یه بار دیگه تکرار کن، نگران نباش هورمونه دیگه ،بالاپایین میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا شرایط ازمایش رو رعایت نکردی، اره ممکنه باید ۲ ساعت از بیدار شدنت میگذشت، به دکتر گفتی؟ اگه نگ ...

اره گفتم فردا دوباره میرم ازمایش بدم ولی دکتر گفت اگه پایین نیاد میفریته عکس ک ببینه تومور دارم یا ن😔😭

اره گفتم فردا دوباره میرم ازمایش بدم ولی دکتر گفت اگه پایین نیاد میفریته عکس ک ببینه تومور دارم یا ن ...

ایشالا که هیچی نیست، بد به دلت راه نده

چیزی ام لمس میکنی؟

2790
2778
2791
2779
2792