2777
2789
عنوان

تاخیر در پریودی

91 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من این ماه یازده روز تاخیر پریود داشتم بی بی چک زدم باردار نبودم و اینکه این ماه سومین ماهی بود ک لترزول خوردم البته اقدام نکردم چون دکترم صلاح ندید شما براتون اتفاق افتاده ک انقد تاخیر داشته باشین ممکنه دلیلش تغییر فصل بوده باشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممکنه تغییر فصل باشه.کمی صبر کن گرمی جات بخور.

منم جلوگیریم طبیعیه همش دعا میکنم بزنه باردار شم ولی تنبلی دارم هر ماه باید امپول بزنم پری بشم

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

ممکنه تغییر فصل باشه.کمی صبر کن گرمی جات بخور.منم جلوگیریم طبیعیه همش دعا میکنم بزنه باردار شم ولی ت ...

من تا الان آمپول نزدم کلا میشدم این ماه نمیدونم چرا همچین شد تقریبا پنج روز پیش لکه بینی قهوهای داشتم دوروز

من تا الان آمپول نزدم کلا میشدم این ماه نمیدونم چرا همچین شد تقریبا پنج روز پیش لکه بینی قهوهای داشت ...

لکه بینی لانه گزینی اینجوریه.ولی صبر کن چن روز بازم بی بی بزن 

وای واقعا؟

اره لکه قهوه ای میاد ممکنه ۳ روز طول بکشه.ایشالا ک باردار نیستی ولی صبر کن بازم تست بده.منفی بود به دکترت بگو سر خود هیچ کاری نکن