سلام به هگمی. میخواستم ازتون بپرسم دستگاهی میشناسید که بشه باهاش شکمو آب کرد؟ من از همه جای بدنم راضیم به غیر از شکم. اگر دستگاهی که ارزون باشه و تاثیر دار باشه بگید لطفا
الپتیکال دارم من همه جارو لاغر میکنه دست دومشم سه تومنی پیدا میشه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
همینی که دوچرخه طوره؟ اگه اره نمیتونم ازش استفاده کنم به خاطر مشکله پاهام منظورم از دستگاه لاغری مثل ...
اره منظورم همونه.
واقعا این کویتیشن جواب میده؟
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
نمیدونم.والا مردم نصفشون میگن جواب نمیده نصف هم میگن جواب نمیده. بخاطر همین اومدم اینجا بپرسم این کوچیکا که کلا نهایتش دو پونصده میلیونه تاثیر داره یا نه. از هوش مصنوعی پرسیدم میگه اره جواب میده و عوارضش نهایتا سوختگی بدنه ولی باز دو دلم نمیدونم چیکار کنم
نمیدونم.والا مردم نصفشون میگن جواب نمیده نصف هم میگن جواب نمیده. بخاطر همین اومدم اینجا بپرسم این کو ...
نمیدونم منم