2821
2789
عنوان

زود همسری🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 46 پست
اهع نه دیگ ۱۳ سال...واقعا من بعضی وقتا میرم مدرسشون بعد زنگ ک همه میان بیرون ابجیم نشوننشون میده حیف ...

ببین چش تو هم چشیم هست 

دخترخالم ۱۴ سالگی عقد کرد 

همسن بودیم 

من اصلا به فکر ازدواج نبودم 

این مامانم پدرمو در اورد 

به خدا شده بودم یه افسرده

ایران اینجوریه کلا مهران مدیری رفته چقد زن کوچیکتر از خودش گرفته گلزار همین طور مردای ایرانی همینن

اول خاک تو سر مدیری و شهاب حسینی بکنن که تا زنشون پیر شد سریع ولش کردن

خب معلومه اون زن جدید برای چی اومده ؟؟ فقط پول 

گلزار که فقط فعلا یکی گرفته خب دختره هم زیر ۱۸ نبوده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین چش تو هم چشیم هست دخترخالم ۱۴ سالگی عقد کرد همسن بودیم من اصلا به فکر ازدواج نبودم این مامانم پ ...

بله...از دست خانواده ها

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

من خانوادم خودشون مخالف این کارن🤣

نه نه معلومه توهم دلت میخواد باید بفکرت باشیم یه شوهر جوون سربازی نرفته علاف بیکار برات پیدا کنیم که تنها سرگرمیش بچه دار شدن باشه خرجشم باباش بده 😅😅😅😅

یک صلوات بفرستید 

نه نه معلومه توهم دلت میخواد باید بفکرت باشیم یه شوهر جوون سربازی نرفته علاف بیکار برات پیدا کنیم که ...

شما لازم نکرده ب فکر من باشید...

فعلا ب فکر افکار خودتون باشید...

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

اول خاک تو سر مدیری و شهاب حسینی بکنن که تا زنشون پیر شد سریع ولش کردنخب معلومه اون زن جدید برای چی ...

دیگه اینا مثلا باکلاساشونن 

مرده نزدیکه ۵۰ سالشه معلومه نمیره ۱۸ ۱۷ بگیره 

اینایی که ۱۵ ۱۷ میگیرن ۳۰ هستن خداقلش

نه نه معلومه توهم دلت میخواد باید بفکرت باشیم یه شوهر جوون سربازی نرفته علاف بیکار برات پیدا کنیم که ...

برا تو هم کم کم باید وقت عمل بگیریم راستی طبیعی میزای یا سز می‌کنی سیسی ؟ 

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

شوخی میکنیم باهات جنبه داشته باش 😐

نمیدونستم باید به شوخیای مردا خندید...صحیح

برا تو هم کم کم باید وقت عمل بگیریم راستی طبیعی میزای یا سز می‌کنی سیسی ؟

🤕🤣🤣

کار درستی که نیست ولی فرهنگ و رسم و رسوماتشون هست 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
هه

اقای محترم 

لطفا بفرمایید از تاپیک بیرون..

نمیدونم این اقایون از سایت زنونه چی میخوان