2777
عنوان

زود همسری🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 46 پست
یکی از اشناهای ما ۲۹سالش و خاطر خواه ی دختر کلاس نهمی شد.مامان دختره ک انگار عجله داره .دختر پدر ندا ...

فک میکنن عقب‌میمونن اگ زود شوهر ندن با این رسم های مسخرشون

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هان؟😑😐کلاس هفتم؟؟😑😑متوجه‌ هستی چی میگی؟!

بله عزیزم متوجه ام🤕

کلاس هفتم چیه میگم تو سونوگرافی رو بچه اسم میزارن تو یکی از روستا ها🤒

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

دوست من متولد ۸۰۱۱ سالگی تا ۱۳ با شوهرش دوست بودن، ۱۳ عقد ۱۷ عروسی کردن

عادی شده

خیلی هم پز میدن همچین پسرایی ک دختر سن پایین گرفتن

انگار دارن ی بچه دیگ بزرگ میکنن

ایران اینجوریه کلا مهران مدیری رفته چقد زن کوچیکتر از خودش گرفته گلزار همین طور مردای ایرانی همینن

زنا هم بعضیاشون علاقه دارن که قبول میکنن دیگه

#جانفدای_ایران🇮🇷💚

بله عزیزم متوجه ام🤕کلاس هفتم چیه میگم تو سونوگرافی رو بچه اسم میزارن تو یکی از روستا ها🤒

چقدر جامعه کثیفه!

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

ایران اینجوریه کلا مهران مدیری رفته چقد زن کوچیکتر از خودش گرفته گلزار همین طور مردای ایرانی همینن

اهع نه دیگ ۱۳ سال...

واقعا من بعضی وقتا میرم مدرسشون بعد زنگ ک همه میان بیرون ابجیم نشوننشون میده حیفم‌میاد برا همچین دخترایی

اره نمونم دخترخالم ۱۵ سالگی ازدواج کرد یه پزی میداد

احساس اینو میکنن ک چقد جذابیمم

به نظرم عشق یه طرفه خیلی می‌تونه به وجود بیارهمثلا پسر از یه دختر دیگه خوشش بیاد اما دختر از بچگی خی ...

اصلا فک نمیکنن شاید ابنا بزرگ شدن از هم خوششون نباد 

بعد میگن امار طلاق داره میره باات