2777
2789

از صبح بی حوصله بودم.. یکم تو گوشی چرخیدم سردرد شدیدی گرفتم تا یک ساعت پیش خودمو با اکسپلور و خوندن تاپیکای سایت سرگرم کردمو دیدم نه بابا حالم داره بدتر میشه، 

بلند شدم یه آبی به سر و صورتم زدم مکملامو خوردم، خواستم برم حموم ولی آب قطع بود دیگه اومدم ست ورزشیمو پوشیدم از تینت سرخابیمم زدمُ یه آهنگ شادم پلی کردم شروع کردم به رقصیدن جلوی آینه و لذت بردمو کلی وایب خوب از خودم از چهره م از اندامم و بیشتر از همه از رقصم گرفتم😍، 

راستی قبلشم چند صفحه ای کتاب خوندم و با خودم عهد بستم که روزانه چند صفحه ای مطالعه داشته باشم💕

انرژی امروزمو خودمو ساختم و به این پی بردم حتما لازم نیست منتظر کسی باشی تا حال خوبو بهت القا کنه گاهی لازمه خودت کمر همتو ببندی😁💪🏾

من تو مسیر کنکورم و اینجا بیشتر برای خودم میام که حال خوبمو با شما به اشتراک بذارم، می‌خوام خاطرات این روزای پر استرس و البته پر انگیزه رو ثبت کنم تا شاید یه روز بتونم به خودم بگم یادش بخیر" !😂 بیاید با هم از این مسیر عبور کنیم، شاید کلی لحظات بامزه و پر از خاطره بسازیم😍🥹🌱✨

به به😍😍💃🏽💃🏽

😍♥️

من تو مسیر کنکورم و اینجا بیشتر برای خودم میام که حال خوبمو با شما به اشتراک بذارم، می‌خوام خاطرات این روزای پر استرس و البته پر انگیزه رو ثبت کنم تا شاید یه روز بتونم به خودم بگم یادش بخیر" !😂 بیاید با هم از این مسیر عبور کنیم، شاید کلی لحظات بامزه و پر از خاطره بسازیم😍🥹🌱✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دارم عکستم ببینم ممنون برای تاپیکت حسش،خوب بود

زود عکسو پاک کردم چون اگر بیشتر از 4 دقیقه بمونه دیگه پاک نمیشه

زیبایی امید وارم به هدفت برسی😘

نگاهت زیباست🥰♥️

ممنون بانو امیدوارم شماهم به تک تک خواسته هاتون برسین