2777
2789
عنوان

سکسکه بچه

95 بازدید | 9 پست

وقتی داره سکسکه می‌کنه بهش شیر بدم اشکال داره

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

ن عزیز

میپره گلوش خطرناکه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميپره تو گلوش كه

نه تا حالا نپریده

اخه شیر که میدم زود بند میاد

خودم میگم بزار سکسکه کنه همسرم طاقت نداره میگه شیر بده اذیتنشه

حالا نمی‌دونم ضرر داره یا نه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
ن عزیز میپره گلوش خطرناکه

آخه شیرم اونقدر زیاد نیس خبر مرگم😐

نه تا حالا نپریده اخه شیر که میدم زود بند میاد خودم میگم بزار سکسکه کنه همسرم طاقت نداره میگه شیر ...

نه ضرر نداره ميگن نشونه چاق شده نوزاد 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
نه ضرر نداره ميگن نشونه چاق شده نوزاد 

وقتی بین سکسکه شیرش بدم یا کلا سکسکه کردن؟

دخترم تپلی نیس لاغرم نیس.

خدانكنه اشكال نداره شير خشك بده 

شیرخشک نمیخوره.چن تا مارک دارم بهش همه رو بالا میاره

میگم ینی شیرم اونقدری نیس ک بپره گلوش

سکسه واسه بچه خوبه ولی اگر اذیت میشه دلت میسوزه شیرش بده خطری نداره سرشو بالا نگهدار شیرش بده

میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی