بلگراد مدیر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1542 عنوان شما به مهمون هاتون قهوه میدین | مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 31 پست ؟ بچه ها ما قهوه نمیدیم ، یعنی برا پذیرایی از مهمو هامونچایی داریم و در فصول گرم هم نوشیدنی خنک شربتی چیزی ما عجیبیم؟اخه مشکل مالی هم نداریم اصلااااااولی هیچ وقت اصلا قهوه نمیخوریم خونمون شماها چی!؟ Sophia 1404/01/21 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22825 چای ایرانی اگه اشتباه نکنم اخرین بار کیلو 300،400 گرفتن همسرمقهوه اما کیلویی 1و خورده میخرن چی بگم والا. بگم دیروز رفته بودم چای با این قیمت تو مغازه نبود زشته. حالا مهمه گرونتره رو جلوتون بذارن یا موضوع چیه🤔 فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
tarane_68 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4304 چی بگم والا. بگم دیروز رفته بودم چای با این قیمت تو مغازه نبود زشته. حالا مهمه گرونتره رو جلوتون بذا ... چای هم گرونتر شد؟🤦🏻♀️از اشنا خریده بودن (گیلان) من مهمونی رو به قصد دیدار میزبان میرم،اب هم نیارن مهم نیست😃 اما چای و قهوه خور هستماگه باشه،رد نمیکنمولی معمولا چون بعد از ظهرها اسپرسو میزنم و مهمونی ها رو شب میرم،پس به قهوه نه میگم😃 ولی چای اوکی اوکی😃همیشه پایه م بر هر چه همی لرزی ، میدان که همان ارزی 🌱