2777
2789
عنوان

دوست

126 بازدید | 19 پست

خانوما هیچ دوستی ندارم نه مجازی نه واقعی ، احساس تنهایی که یه دوست یا یه خواهر ندارم حتی حرف بزنم درد و دل کنم حالمو خراب کرده 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

چرا عزیزم 

تنهایی از آن خداست 

چندسالته 

کدام شهری 

مشاور هستم دوست داشتی می تونی درخواست بدی بیایی خصوصی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

چرا عزیزم تنهایی از آن خداست چندسالته کدام شهری مشاور هستم دوست داشتی می تونی درخواست بدی بیایی خصوص ...

توی یه شهر کوچیک هستم ، از اول خانوادم مخالف دوست صمیمی چیزی بودن بعدها رفتم شهر دیگه درس خوندم و خب بعد از درس ،اونا هم رفاقتی نموند و هرچی رفیق بود هم رفتار ناپسند داشتن یا تموم شد یا کلا دور موندیم از دوست های اون شهر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم تنهایی از آن خداست چندسالته کدام شهری مشاور هستم دوست داشتی می تونی درخواست بدی بیایی خصوص ...

الآنم می‌خوام ازدواج کنم ، با همسرم که عقدم درد و دل میکنم اصلا خوشش نمیاد ومیگه ناله میکنی همش و ننال

الآنم می‌خوام ازدواج کنم ، با همسرم که عقدم درد و دل میکنم اصلا خوشش نمیاد ومیگه ناله میکنی همش و نن ...

خوشش نمیاد درد و دل کنم باهاش 

توی یه شهر کوچیک هستم ، از اول خانوادم مخالف دوست صمیمی چیزی بودن بعدها رفتم شهر دیگه درس خوندم و خب ...

خانواده ای با فکر و عقاید قدیمی 

الآنم می‌خوام ازدواج کنم ، با همسرم که عقدم درد و دل میکنم اصلا خوشش نمیاد ومیگه ناله میکنی همش و نن ...

درکت نمی کنه 

و متوجه صحبت های شما را نداره 

چون بعدها به مشکل می خوری 

دوشیزه هستی یا عروسی کردی 

چند وقته عقدی 

چرا عزیزم

من یمدت افسردگی داشتم شدید شدید ، بهتر شدم کم کم ولی یهو حرف میزنم میگه ناله میکنی چرا و چون خودش هم خانوادش رو مغزش هستن و شرایط بدی هست عقدیم مشکل مالی داریم واسه عروسی ،حوصله درد و دل نداره

من یمدت افسردگی داشتم شدید شدید ، بهتر شدم کم کم ولی یهو حرف میزنم میگه ناله میکنی چرا و چون خودش هم ...

مشکلات مالی حل میشه 

فاصله طبقاتی هم دارید 

درکت نمی کنه و متوجه صحبت های شما را نداره چون بعدها به مشکل می خوری دوشیزه هستی یا عروسی کردی چند و ...

درکش خوب بود یمدت کوتاهه اونقدر ذهنش درگیر جور کردن پول هست دیگه وقتی نداره بخواد بشنوه درد و دل 

مشکلات مالی حل میشه فاصله طبقاتی هم دارید

نه در یه حد هست وضعیت مالی خانواده هامون تقریبا 

تحت فشاریم و خانواده هردومون هم خستمون کردن 

تا زمانی که شغل بهتری با درآمد بهتر داشت اخلاق و روحیاتش هم بهتر بود ، الان شغلش بی درآمد شده و بی پولی واسش سخت شده مخصوصا الان که مجبوریم عروسی بگیریم