2777
2789
عنوان

دیدن خواب مرده 😐

85 بازدید | 12 پست

صبح ساعت 9اینا میشد که تو خواب دیدم شوهر دختر خاله شوهرم که  دوساله فوت کرده ومن زیادی هم ندیده بودمش ورفت و اومد نداشتیم تو خونه مامان من دعوت بودن از سرسفره بلند شد وامد پیش من تو اشپزخونه گفت بیا بریم منم گفتم کجا لبخندزدو رفت نشست سرسفره بعدبهم گفت سوپ شور هست گفتم نه بابا رفتم که ببینم واقعا شوره غذارو مزه نکردم بعد دیدم یه جای سرسبز که سوار اسب هست هستیم گفتم اینجا چقد رویایی هست که با صدای گریه بچم ازخواب بیدارشدم کسی میدونه چیع تعبییرش توروخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیره ان شاالله 

صدقه بده 

اول اینکه خواب بعد از طلوع آفتاب خیلی صادقه نیست دوم اینکه همیشه خوابو خیر و خوبی تعبیر کنید

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خیره ان شاالله صدقه بده اول اینکه خواب بعد از طلوع آفتاب خیلی صادقه نیست دوم اینکه همیشه خوابو خیر و ...

ازاین تعجبم که اصلا من باهاش دوبار احوال پرسی کردم چرا باید ازسالی که بمیره حتی قبل مرگش که من دیدم بعد دوروز مرد باید تو خوابای من باشه 

ازاین تعجبم که اصلا من باهاش دوبار احوال پرسی کردم چرا باید ازسالی که بمیره حتی قبل مرگش که من دیدم ...

خب شاید خیلی دلت براش سوخته خیلی بهش فکر کردی 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

دلم که برای جون بودنش سوخت ومرگش یجور قتل محسوب شد از طرف خانواده زنش 😞

آخی بنده خدا 🥲🥲

خب نگران نباش براش فاتحه بخون 

آخی بنده خدا 🥲🥲خب نگران نباش براش فاتحه بخون

توخواب ازپسر6سالش میپرسید که خوبه کلا امروزموبا فکر شروع کردم به شوهرم گفتم میگه شاید حرفتو زدن اومده به خوابت اون گفتم من نمیخوام بمیرم هنوز21سالمه من 

توخواب ازپسر6سالش میپرسید که خوبه کلا امروزموبا فکر شروع کردم به شوهرم گفتم میگه شاید حرفتو زدن اومد ...

نترس عزیزم نگران نباش 

صدقه بده