2777
2789
دوستان کرمانشاهی دعا نویس خوب سراغ ندارید ؟شنیدم کرمانشاه دعا نویس های خوب دارهتورو جون عزیزتون فقط ...

سی حشمت😅

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی هست ؟کارشون خوبه ؟

نماد کرمانشاهه خیلیا میرن پیشش من تجربه ایی ندارم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

دوستان کرمانشاهی دعا نویس خوب سراغ ندارید ؟شنیدم کرمانشاه دعا نویس های خوب دارهتورو جون عزیزتون فقط ...

خیر کرمانشاه دعانویس خوب نداره اکثرا دروغگو هستند البته منم زیاد در جریان نیستم ولی یکی از بستگان و دوستانم اونجا هستند میگن فقط حرفه دعا نویس خوب فقط سمت های استان تبریز هست 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

شماره ای ازشون دارید که بهم بدین ؟

نه والا من ۱۷ ساله کرمانشاه زندگی نمیکنم

خیر کرمانشاه دعانویس خوب نداره اکثرا دروغگو هستند البته منم زیاد در جریان نیستم ولی یکی از بستگان و ...

زیادن خب

حالام داریم میگیم سی حشمت هس میگن کارش خویه ولی شلوغه خیلی