2777
2789
عنوان

واقعا به قد بلند نیست

305 بازدید | 20 پست

هیچ موقع بخاطر قد تون ناراحت نباشید و غصه نخورید.

چون اصلا به قد نیست و قد اهمیتی نداره.

باورتون بشه یا نشه من با یه پسری که قدش ۱۹۰ بود و هیکلی بود رفتم سر قرار ولی واقعا هیچ کششی نسبت بهش نداشتم ولی از طرفی عاشق پسری ام که قدش ۱۷۴ عه و نسبت به خودم چندان بلند نیست.

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

چرا کسی باورش نشه؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کسی باورش نشه؟

آخه با خودم گفتم شاید یک عده ای فکر میکنن قد و مخصوصا قد بلند تاثیرات مثبت داره توی زندگی، درحالی که اینطور نیست.

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

بدیهیه. تازه برعکس اختلاف قد از یه حدی بیشتر باشه آزاردهنده میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اگه دو تا پسر عــــــیـــــــن هم باشن

هر دو زیبا

هر دو پولدار

هر دو خوش اخلاق

هر دو با فرهنگ

هر دو با اصل و نصب

هر دو خونواده دار

هر دو تحصیل کرده

هر دو با جایگاه اجتماعی بالا

ولی یکی قدش بلند باشه ، یکی کوتاه

کدوم رو انتخاب میکنی؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

کوتاهی زیاد مرد ک خانم ها ظاهر براشون مهم

والا قد متوسط یا بلند چه فرقی داره مهم شخصیت و رفتار اون اقا  ک یخانم جذبش میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نه منم اعتقادی ندارم که اگه قد بلند باشه یه شانس محسوب میشه نه والا خودم قدم ۱۷۰ زندگیم جهنمه 

ولی خواهرای شوهرم سه تاشون ۱۵۰ الی ۱۵۵ ولی بیا برو ببین چه شوهرای گیرشون اومده همشونم چاقن 

ولی خودم بشخصه قد برای مرد از ۱۷۵ تا ۱۸۰ میپسندم 

درکنار این اخلاق خییییلی مهمه